Ingredience
-  8-12 kukuřičné tortilly
 -  1 svazek koriandr
 -  1 bílá cibule
 -  1/2 šálku Taconebo fajita
 -  2 kg vepřová plec
 
Recept
Konečně bezproblémová večeře připravená den dopředu. Stačí vybrat pěknou vepřovou plec a sous vide proces se už postará o vše ostatní. Před podáváním stačí maso dát do trouby maximálně na 45 minut. Vznikne tak perfektní kůrka voila – výtečná pochoutka je hotová.
Postup
| 
 1 Hotovo  10 minut  | 
Příprava masa | 
| 
 2 Hotovo  45 minut  | 
Po uvaření | 
| 
 3 Hotovo  4 minuty  | 
PodávámeVyjměte z trouby a opatrně (je horké!) nakrájejte vepřové maso. Na tortilly položte trhané vepřové maso, ochuťte solí a pepřem, posypte cibulí a koriandrem a užívejte si!  | 


                
                