blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Feature: Gril

Feature: Gril

Grilování je opravdovým fenoménem. Vždyť kdo by neměl rád pořádný flák masa, kus sýra nebo chutné zeleniny opečené na ohni ze všech stran? V této rubrice vás seznámíme s těmi nejlepšími sous vide recepty na gril. S těmito recepty ozáříte každou zahradní party!

Sdílet

Sous Vide vepřová panenka obalená ve slanině v hořčičné omáčce

Čas vaření: 2 hodiny 10 minut
  • Vepřové maso
  • Francouzská Francouzská

Monika Braunová

29.6.2022
Like 0
Sdílet

Dokonalé trhané vepřové maso

Čas vaření: 48 hod 10 min
  • Vepřové maso
  • Americká Americká
Trhané vepřové maso sous-vide, které je absolutně delikátní a má nespočet využití. Je to skvělé hlavní jídlo, které můžete podávat k obědu nebo večeři, zároveň je ale dost atraktivní na...

Iva Dohnalová

24.4.2022
Like 12
Sdílet

Japonský Wafu steak

Čas vaření: 1 hod 30 min
  • Hovězí maso
  • Japonská Japonská
Ať už vaříte pro dva nebo pro velkou skupinu, nezapotíte se. Každý dostane dokonale uvařený steak. Jak je to možné? Uvařte ho sous-vide a v japonském stylu, takzvaný Wafu steak. Wafu...

Iva Dohnalová

28.3.2022
Like 4
Sdílet

BBQ Filipínské kuře

Čas vaření: 24 hod
  • Drůbež
  • Filipínská Filipínská
Dokonale uvařené grilované kuře zvenku i zevnitř. Šťavnaté, měkké, plné chuti. Tato barbecue omáčka představuje dokonalou souhru sladkosti, ovocné chuti a kyselosti. A nenajdete v ní tu silnou umělou kouřovou...

Iva Dohnalová

28.2.2022
Like 3
Sdílet

Vepřové kotlety s česnekem a sušenými rajčaty

Čas vaření: 2 hod 15 min
  • Vepřové maso
  • Česká Česká
Sous-vide je zřejmě nejlepším způsobem přípravy pro vepřové kotlety. Zajistíme jejich šťavnatost uvnitř, dostaneme do nich skvělou chuť a pokud je zakončíme na grilu nebo opečeme, budou i lehce křupavé....

Iva Dohnalová

7.2.2022
Like 2
Sdílet

Londýnské grilované hovězí

Čas vaření: 8 hod 30 min
  • Hovězí maso
  • Americká Americká
Londýnské hovězí se typicky připravuje z tužšího kousku masa – z horního šálu nebo flank steaku (pupek). Maso se dlouho marinuje, poté se opeče na grilu a na závěr se...

Iva Dohnalová

3.1.2022
Like 4
Sdílet

Vepřová panenka s javorovo-hořčičnou omáčkou

Čas vaření: 2 hod 25 min
  • Vepřové maso
  • Americká Americká
Očekávejte šťavnaté a neodolatelné vepřové maso připravené bez stresu a k naprosté dokonalosti. Jednoduchá javorovo-hořčičná omáčka mu dodá skvělý sladko-štiplavý nádech. Už při pohledu na něj se vám budou sbíhat...

Iva Dohnalová

8.8.2021
Like 6
Sdílet

Vepřové kotlety po vietnamsku

Čas vaření: 2 hod 15 min
  • Vepřové maso
  • Vietnamská Vietnamská
Tyhle kotlety budou ty nejlepší, co jste kdy ochutnali. Spousta chuti, měkké a šťavnaté. Prostě jak z nějaké kulinářské soutěže a přitom je zvládne každý. Marináda je vynikající mix pár...

Iva Dohnalová

25.6.2021
Like 7
Sdílet

Plátky vepřového bůčku v hořčici a melase

Čas vaření: 8 hod 10 min
  • Vepřové maso
  • Americká Americká
Velice delikátní recept na šťavnatý a křupavý bůček, který se po úpravě sous-vide jen rozpadá na jazyku. Marináda z hořčice a melasy mu dodá výjimečnou chuť.

Iva Dohnalová

23.6.2021
Like 7
Sdílet

Steak z mečouna

Čas vaření: 45 min
  • Ryby
  • Americká Americká
Filety z mečouna se v receptech nazývají steaky – a to proto, že jeho maso je výrazné, křehké a vydatné jako třeba filet mignon. Bohužel je dost jednoduché mečouna nedovařit....

Iva Dohnalová

18.5.2021
Like 2
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
  • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Vladislav: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....