blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Feature: Vegan

Feature: Vegan

Další stupeň uvědomělého stravování. Veganské recepty jsou, podobně jako vegetariánské pokrmy, připravovány bez masa. Na rozdíl od vegetariánství však neobsahují ani žádné další živočišné produkty, tedy například vejce, mléko atd. To opět šetří naši planetu i zdraví, zároveň však může posloužit v případě, že jste na některé mléčné výrobky (například mléko) alergičtí. Užijte si našich veganských sous vide receptů plnými doušky!

Sdílet

Sous-vide BBQ tempeh

Čas vaření: 2 hod 30 min
  • Luštěniny
    Tempeh je superzdravá fermentovaná potravina ze sóji původem z Indonésie, kterou (nejen) vegetariáni a vegani rádi používají ve svém jídelníčku pro doplnění vitamínů. Jak ji uvařit, aby měla dobrou texturu...

    Iva Dohnalová

    12.3.2022
    Like 1
    Sdílet

    Sous vide mango chutney

    Čas vaření: 6 hod 20 min
    • Dipy
    • Indická Indická
    Když jíte pálivá jídla, trošku sladkého mangového chutney funguje skvěle ke zchlazení vašich chuťových pohárků. V tomto ovocném receptu mango opravdu zazáří. Podávejte ho třeba s curry a křupavým indickým...

    Iva Dohnalová

    16.1.2022
    Like 1
    Sdílet

    Lilek s pestem a passatou

    Čas vaření: 40 min
    • Zelenina
    • Italská Italská
    Když tenhle jednoduchý předkrm dobře naservírujete, bude to jídlo jako z kulinářské soutěže. Sous-vide příprava dá vyniknout hutné a chutné dužině lilku a v kombinaci s italskými chutěmi bude velkou...

    Iva Dohnalová

    15.1.2022
    Like 1
    Sdílet

    Černá čočka beluga sous-vide

    Čas vaření: 1 hod 20 min
    • Luštěniny
    • Česká Česká
    Beluga je nejen prospěšná pro vaše tělo, ale také chuťově výborná. Její oříšková chuť a textura se ještě zdokonalí při vaření sous-vide. Můžete ji pak použít jako základ do hlavního...

    Iva Dohnalová

    30.11.2021
    Like 2
    Sdílet

    Letní celerovo-jablečná polévka

    Čas vaření: 3 hod
    • Polévky
    • Česká Česká
    Při vaření sous-vide si zelenina uchovává mnohem silnější chuť a zářivější barvu. Uvařit si tak svěží a chutnou polévku je extra snadné. Ozdobte ji jedlými květy a klíčky a servírujte...

    Iva Dohnalová

    10.9.2021
    Like 2
    Sdílet

    Sous-vide nakládaný květák

    Čas vaření: 6 hod 15 min
    • Zelenina
    • Česká Česká
    Už žádná zelenina promáčená vodou. Tady je recept na křupavý a extrémně chutný nakládaný květák s kurkumou a koprem. V sezóně ho naložíte a v zimě si pochutnáte, navíc za...

    Iva Dohnalová

    22.8.2021
    Like 1
    Sdílet

    Chilli tofu s kapustovým salátem

    Čas vaření: 2 hod 45 min
    • Zelenina
    V tomto receptu použijeme pro ochucení a lehkou pálivost tofu marockou omáčku Harissa, můžete ji ale nahradit jakoukoli podobnou chilli omáčkou. Zvolte si pevné (extra firm) tofu a při jeho...

    Iva Dohnalová

    16.8.2021
    Like 5
    Sdílet

    Sous-vide konfitované rajče

    Čas vaření: 1 hod
    • Zelenina
    • Česká Česká
    Co si budeme namlouvat, některá rajčata (hlavně ta kupovaná) prostě nechutnají podle našich představ. Zjistili jsme, že se jejich chuť dá o dost zlepšit vařením a konfitováním sous-vide a to...

    Iva Dohnalová

    28.7.2021
    Like 0
    Sdílet

    Mango-bazalkové nanuky

    Čas vaření: 9 hod 10 min
    • Ovoce
    Zmrzlina asi není to první, co by vás napadlo při zmínce horké lázně, ale i ta se dá vařit sous-vide! Výsledkem bude intenzivní chuť a barva a ovoce neztratí živiny....

    Iva Dohnalová

    27.7.2021
    Like 0
    Sdílet

    Sous-vide lilek na kari

    Čas vaření: 3 hod 15 min
    • Zelenina
    • Thajská Thajská
    Kdo má rád lilek, ví, že připravit ho dokonale není žádná hračka. Lehce se z něj stane houba nebo zhořkne. Proto jste možná přišli až sem a chystáte se ho...

    Iva Dohnalová

    24.7.2021
    Like 2
    Další

    Recepty

    Drůbež

    Drůbež

    Hovězí maso

    Hovězí maso

    Krůtí

    Krůtí

    Luštěniny

    Luštěniny

    Ryby

    Ryby

    Vejce

    Vejce

    Vepřové maso

    Vepřové maso

    Zelenina

    Zelenina

    Kuchyně

    Americká

    Americká

    Anglická

    Anglická

    Česká

    Česká

    Francouzská

    Francouzská

    Indická

    Indická

    Italská

    Italská

    Japonská

    Japonská

    Španělská

    Španělská

    Nejnovější komentáře

    • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
    • Admin: Sous vide steak
    • Stanislav: Sous vide steak
    • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
    • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

    O sous vide

    • Co je sous vide?
    • 4 základní kroky sous vide vaření
    • Sous vide – otázky a odpovědi
    • Je sous vide vaření bezpečné?

    Pro začátek

    • Sous vide v hrnci na sporáku
    • Do čeho sous vide zabalit?
    • Sous vide – teploty a časy
    • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

    Recepty

    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské

    © 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

    Posting....