blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Domů
  • Feature: Vegan

Feature: Vegan

Sous vide recepty bez živočišných produktů.

Sdílet

Zelené fazole s česnekem

Čas vaření: 1 hod 1 min
  • Zelenina
  • Anglická Anglická
Žádná kašovitá struktura, ale křupavé a výborné fazolky, a to díky metodě vaření sous vide. Zelené fazolky jsou vhodné jako příloha k steaku či mořským plodům. Jsou bohaté na železo, bílkoviny...

Michaela Lukešová

26.1.2021
Like 0
Sdílet

Teplý salát z červené řepy a quinoy

Čas vaření: 1h 40 min
  • Zelenina
  • Americká Americká
Snažíte se jíst zdravě a k tomu milujete červenou řepu? Pak musíte vyzkoušet tento recept! Červená řepa zůstane sous-vide vařením krásně šťavnatá a přidáním bylinek a pomerančové slupky velice svěží....

Iva Dohnalová

14.1.2021
Like 1
Sdílet

Nakládaná červená cibulka

Čas vaření: 45 min
  • Zelenina
  • Mexická Mexická
Šťavnatá, křupavá, sladko-kyselá sous-vide nakládaná červená cibulka promění vaše nudná jídla na rozmanitost chutí. Snězte ji jen tak, nacpěte ji do sendviče, obložte si jí tacos… Hodí se prostě všude!

Iva Dohnalová

11.1.2021
Like 1
Sdílet

Šťavnaté horké jahody

Čas vaření: 25 min
  • Ovoce
  • Česká Česká
Jahody jsou velmi oblíbené a většina z nás je často konzumuje jen tak samotné a nebo na dezertech. Teď ale svůj dezert můžete ještě trošku pozvednout přidáním sous-vide super šťavnatých...

Iva Dohnalová

31.12.2020
Like 1
Sdílet

Sous vide rajčatové sushi

Čas vaření: 8 hod
  • Pochutiny
    Rajčatové sushi je trošku neobvyklé, ale přitom velice zajímavé. Účelem je v tomto případě napodobit chuť, texturu a vzhled ryby na sushi použitím rajčete místo ryby. Tím pádem se z...

    Iva Dohnalová

    28.12.2020
    Like 0
    Sdílet

    Perfektní batáty sous-vide

    Čas vaření: 35 min
    • Příloha
    • Anglická Anglická
    Narozdíl od vařených batát, tyto jsou připravované v horké lázni, takže veškeré chutě zůstanou uvnitř a nejsou vyvařené do vody. Navíc, přesnou teplotou dospějete k jejich dokonalosti, nemusíte je hlídat...

    Iva Dohnalová

    17.12.2020
    Like 4
    Sdílet

    Opečené sous vide brambory s česnekem a bylinkami

    Čas vaření: 1 hod 18 min
    • Příloha
    • Americká Americká
    Brambory vařené metodou sous vide jsou plné chuti a hodí se jako příloha k mnoha jídlům. Společně s česnekem a dalším kořením dochází k chuťové explozi. Recept je rychlý a...

    Michaela Lukešová

    12.12.2020
    Like 3
    Sdílet

    Karamelizovaná cibule

    Čas vaření: 50 - 80 min
    • Dipy
    Karamelizovaná cibule se perfektně hodí k dozdobení steaků a dalších masových pokrmů, ale třeba i do hamburgerů. Příprava karamelizované cibule je velmi jednoduchá, přesto ji mnoho lidí připravit neumí. V tomto receptu...

    ladyambientte

    28.6.2020
    Like 7
    Sdílet

    Hruška na víně

    Čas vaření: 45 min
    • Dezerty
    • Ovoce
    • Francouzská Francouzská
    Geniálně jednoduchý dezert pro dospělé, který vám usnadní rozhodování, co s načatou lahví vína. Díky technice sous-vide zůstane aroma vína a koření mnohem intenzivnější než při klasickém vaření.

    Ivana Tulpová

    13.3.2020
    Like 5
    Sdílet

    Salát z bílého zelí (bílý coleslaw)

    Čas vaření: 12 min
    • Zelenina
    • Americká Americká
    K pořádným steakům není jako příloha nic lepšího než brambory či bramborová kaše a salát coleslaw. Dnes vám prozradíme, jak si doma připravit salát coleslaw (z bílého zelí).

    ladyambientte

    5.1.2019
    Like 10
    Další

    Recepty

    Drůbež

    Drůbež

    Hovězí

    Hovězí

    Krůtí

    Krůtí

    Luštěniny

    Luštěniny

    Ryby

    Ryby

    Vejce

    Vejce

    Vepřové

    Vepřové

    Zelenina

    Zelenina

    Kuchyně

    Americká

    Americká

    Anglická

    Anglická

    Česká

    Česká

    Francouzská

    Francouzská

    Italská

    Italská

    Mexická

    Mexická

    Nejnovější komentáře

    • Zapy: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
    • Janko: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
    • Křepelčí maso a vajíčka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
    • Admin: Nejlepší „mojo“ marináda na maso
    • Dotaz: Nejlepší „mojo“ marináda na maso

    O sous vide

    • Co je sous vide?
    • 4 základní kroky sous vide vaření
    • Sous vide – otázky a odpovědi
    • Je sous vide vaření bezpečné?

    Pro začátek

    • Sous vide v hrnci na sporáku
    • Do čeho sous vide zabalit?
    • Sous vide – teploty a časy
    • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

    Recepty

    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské

    © 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats