blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Feature: Vegan

Feature: Vegan

Další stupeň uvědomělého stravování. Veganské recepty jsou, podobně jako vegetariánské pokrmy, připravovány bez masa. Na rozdíl od vegetariánství však neobsahují ani žádné další živočišné produkty, tedy například vejce, mléko atd. To opět šetří naši planetu i zdraví, zároveň však může posloužit v případě, že jste na některé mléčné výrobky (například mléko) alergičtí. Užijte si našich veganských sous vide receptů plnými doušky!

Sdílet

Deonjang-kořeněný lilek Sous Vide

Čas vaření: 1 hodina 35 minut
  • Zelenina
    Myslím, že jste právě objevili nový oblíbený způsob, jak vařit lilky! Lahodné, sametově hladké ve středu a křupavé na okrajích. S tímhle jídlem snadno zapomenete na jakýkoli masový pokrm! Chuť ...

    Monika Braunová

    2.6.2022
    Like 3
    Sdílet

    Sous-vide BBQ tempeh

    Čas vaření: 2 hod 30 min
    • Luštěniny
      Tempeh je superzdravá fermentovaná potravina ze sóji původem z Indonésie, kterou (nejen) vegetariáni a vegani rádi používají ve svém jídelníčku pro doplnění vitamínů. Jak ji uvařit, aby měla dobrou texturu...

      Iva Dohnalová

      12.3.2022
      Like 1
      Sdílet

      Sous vide mango chutney

      Čas vaření: 6 hod 20 min
      • Dipy
      • Indická Indická
      Když jíte pálivá jídla, trošku sladkého mangového chutney funguje skvěle ke zchlazení vašich chuťových pohárků. V tomto ovocném receptu mango opravdu zazáří. Podávejte ho třeba s curry a křupavým indickým...

      Iva Dohnalová

      16.1.2022
      Like 1
      Sdílet

      Lilek s pestem a passatou

      Čas vaření: 40 min
      • Zelenina
      • Italská Italská
      Když tenhle jednoduchý předkrm dobře naservírujete, bude to jídlo jako z kulinářské soutěže. Sous-vide příprava dá vyniknout hutné a chutné dužině lilku a v kombinaci s italskými chutěmi bude velkou...

      Iva Dohnalová

      15.1.2022
      Like 1
      Sdílet

      Černá čočka beluga sous-vide

      Čas vaření: 1 hod 20 min
      • Luštěniny
      • Česká Česká
      Beluga je nejen prospěšná pro vaše tělo, ale také chuťově výborná. Její oříšková chuť a textura se ještě zdokonalí při vaření sous-vide. Můžete ji pak použít jako základ do hlavního...

      Iva Dohnalová

      30.11.2021
      Like 2
      Sdílet

      Letní celerovo-jablečná polévka

      Čas vaření: 3 hod
      • Polévky
      • Česká Česká
      Při vaření sous-vide si zelenina uchovává mnohem silnější chuť a zářivější barvu. Uvařit si tak svěží a chutnou polévku je extra snadné. Ozdobte ji jedlými květy a klíčky a servírujte...

      Iva Dohnalová

      10.9.2021
      Like 2
      Sdílet

      Sous-vide nakládaný květák

      Čas vaření: 6 hod 15 min
      • Zelenina
      • Česká Česká
      Už žádná zelenina promáčená vodou. Tady je recept na křupavý a extrémně chutný nakládaný květák s kurkumou a koprem. V sezóně ho naložíte a v zimě si pochutnáte, navíc za...

      Iva Dohnalová

      22.8.2021
      Like 1
      Sdílet

      Chilli tofu s kapustovým salátem

      Čas vaření: 2 hod 45 min
      • Zelenina
      V tomto receptu použijeme pro ochucení a lehkou pálivost tofu marockou omáčku Harissa, můžete ji ale nahradit jakoukoli podobnou chilli omáčkou. Zvolte si pevné (extra firm) tofu a při jeho...

      Iva Dohnalová

      16.8.2021
      Like 5
      Sdílet

      Sous-vide konfitované rajče

      Čas vaření: 1 hod
      • Zelenina
      • Česká Česká
      Co si budeme namlouvat, některá rajčata (hlavně ta kupovaná) prostě nechutnají podle našich představ. Zjistili jsme, že se jejich chuť dá o dost zlepšit vařením a konfitováním sous-vide a to...

      Iva Dohnalová

      28.7.2021
      Like 0
      Sdílet

      Mango-bazalkové nanuky

      Čas vaření: 9 hod 10 min
      • Ovoce
      Zmrzlina asi není to první, co by vás napadlo při zmínce horké lázně, ale i ta se dá vařit sous-vide! Výsledkem bude intenzivní chuť a barva a ovoce neztratí živiny....

      Iva Dohnalová

      27.7.2021
      Like 0
      Další

      Recepty

      Drůbež

      Drůbež

      Hovězí maso

      Hovězí maso

      Krůtí

      Krůtí

      Luštěniny

      Luštěniny

      Ryby

      Ryby

      Vejce

      Vejce

      Vepřové maso

      Vepřové maso

      Zelenina

      Zelenina

      Kuchyně

      Americká

      Americká

      Anglická

      Anglická

      Česká

      Česká

      Francouzská

      Francouzská

      Indická

      Indická

      Italská

      Italská

      Japonská

      Japonská

      Španělská

      Španělská

      Nejnovější komentáře

      • Petr: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
      • Jurij: Sous vide kachní prsíčka s ultra-křupavou kůžičkou
      • Admin: Sous-vide tabulky vaření – teploty a časy
      • Miloslav: Sous-vide tabulky vaření – teploty a časy
      • Stenleyx: Sous vide kuřecí prsíčka

      O sous vide

      • Co je sous vide?
      • 4 základní kroky sous vide vaření
      • Sous vide – otázky a odpovědi
      • Je sous vide vaření bezpečné?

      Pro začátek

      • Sous vide v hrnci na sporáku
      • Do čeho sous vide zabalit?
      • Sous vide – teploty a časy
      • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

      Recepty

      • Low Carb
      • Bez lepku
      • Vegetariánské
      • Veganské

      © 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

      Posting....