blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
blank
  • Domů
  • Feature: Low Carb

Feature: Low Carb

Tyto sous-vide recepty jsou vhodný pro nízkosacharidové Low Carb stravování.

Sdílet

Sous vide steak z tuňáka

Čas vaření: 1 hod 30 min
  • Ryby
  • Francouzská Francouzská
Příprava steaku z tuňáka klasickými způsoby vyžaduje hodně odhadování a nejistoty, jaký bude uvnitř. Pokud se s námi pustíte do vaření tuňáka sous-vide, můžete si být předem jistí výsledkem při...

Iva Dohnalová

7.2.2021
Like 1
Sdílet

Zelené fazole s česnekem

Čas vaření: 1 hod 1 min
  • Zelenina
  • Anglická Anglická
Žádná kašovitá struktura, ale křupavé a výborné fazolky, a to díky metodě vaření sous vide. Zelené fazolky jsou vhodné jako příloha k steaku či mořským plodům. Jsou bohaté na železo, bílkoviny...

Michaela Lukešová

26.1.2021
Like 0
Sdílet

Cuketa s parmezánem

Čas vaření: 29 min
  • Zelenina
  • Italská Italská
Naprosto vynikající cuketa, která díky mětode sous vide, je uvařena krásně do měkka. Zdravé, výživné a velmi chutné jídlo, které oceníte v každém ročním období.

Michaela Lukešová

24.1.2021
Like 0
Sdílet

Sous-vide vaječné kousky s pečenou paprikou a jarní cibulkou

Čas vaření: 70 min
  • Vejce
  • Anglická Anglická
Jsou neuvěřitelně chutné, lehké a jak příjemně se rozpouštějí v ústech! Ta skvělá silná chuť papriky a jarní cibulky vás dostane. K zahuštění vajíček se v receptu nepřidává žádný rýžový škrob, takže...

Iva Dohnalová

25.11.2020
Like 3
Sdílet

Sous vide steak s česnekovo-bylinkovým máslem

Čas vaření: 60 min
  • Hovězí
  • Americká Americká
Ačkoliv jsme přesvědčeni, že nejlepší chuť dá masu přírodní zpracování, tj. sous vide vaření a dokončování na pánvi bez velkého množství výraznějších ingrediencí, v některých případech to pro nás neplatí. Mezi...

ladyambientte

5.11.2020
Like 18
Sdílet

Sous vide klobásky z grilu

Čas vaření: 2 h 15 min
  • Recepty
  • Vepřové
  • Česká Česká
Klobásky připravované metodou sous vide a grilu jsou šťavnaté uvnitř a křupavé na povrchu.

Andrea Hrubá

4.10.2020
Like 7
Sdílet

Sous vide jehněčí kýta na rozmarýnu

Čas vaření: 8 hod 20 min
  • Zvěřina, skopové a jehněčí
  • Francouzská Francouzská
Připravte si jehněčí metodou sous vide, jednoduše a přesto perfektně jako v restauraci  

Andrea Hrubá

14.9.2020
Like 7
Sdílet

Kuřecí prsa sous vide plněná mozzarellou a bylinkami

Čas vaření: 2 h 20 min
  • Drůbež
  • Italská Italská
Vláčná kuřecí prsa plněná směsí sýrů a bylinek, jednoduchý recept, díky kterému si i z běžných kuřecích prsou můžeme vytvořit něco neobyčejně dobrého.

Andrea Hrubá

4.9.2020
Like 7
Sdílet

Sous vide vepřový bůček

Čas vaření: 8 - 25 h
  • Vepřové
  • Česká Česká
Patříte mezi sous vide nováčky? Ničeho se nebojte! Sous vide vaření se vyznačuje tím, že budete-li metodou sous vide vařit jakékoliv tvrdší maso jako třeba vepřový bůček, nakonec dostanete neodolatelný...

ladyambientte

27.7.2020
Like 18
Sdílet

Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)

Čas vaření: 2,5 - 3,5 h
  • Vepřové
  • Česká Česká
Vzhledem k množícím se dotazům na naši redakci vám představujeme vepřový tenderloin steak tak, jak ho máme nejradši. Vepřový tenderloin je pro kuchaře naprosto perfektní maso – jednoduše se připravuje a...

ladyambientte

22.5.2020
Like 50
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí

Hovězí

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové

Vepřové

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Mexická

Mexická

Nejnovější komentáře

  • Admin: Hovězí bůček na grilu
  • Admin: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Eva: Je sous vide vaření bezpečné?
  • David: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Admin: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats