blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Feature: Low Carb

Feature: Low Carb

Low Carb je nový stravovací fenomén, který vám pomůže hubnout bez hladu a strádání a to opravdu velmi rychle! Low Carb, neboli nízkosacharidová dieta v našem provedení vám jako dieta ani nepřijde. Užijte si dokonalých pokrmů z masa a zeleniny, v té nejvyšší chuti. Zapomeňte na hlad a mějte nádherná těla! 

Sdílet

Čerstvé tagliolini se Sous-Vide jehněčím kolínkem

Čas vaření: 48 hodin
  • Zvěřina, skopové a jehněčí
  • Italská Italská
Pouze 7 surovin a vykouzlíte lahodný a originální pokrm.

Monika Braunová

8.8.2022
Like 0
Sdílet

Medová křídla Sri Racha

Čas vaření: 4 hodiny 50 minut
  • Kuřečí
  • Sous vide
  • Americká Americká
Tohle jsou nejšťavnatější kuřecí křidélka, co jste kdy měli možnost udělat a ochutnat – dost řečí – dobrou chuť

Monika Braunová

21.7.2022
Like 2
Sdílet

Řecké vepřové kotlety

Čas vaření: 9 hodin
  • Sous vide
  • Vepřové maso
  • Řecká Řecká
Spojte šťavnaté vepřové kotlety s řeckou kuchyní a získáte jednoduché avšak vynikající jídlo!

Monika Braunová

20.7.2022
Like 3
Sdílet

Koktejlové krevety s pomerančovo-kaparovou omáčkou

Čas vaření: 1 hodina 10 minut
  • Ryby
  • Francouzská Francouzská
Elegance. Tento předkrm má název a vzhled, který vyzařuje sofistikovanost se všemi chutěmi, které se k sobě hodí. Nenechte se tím však odradit, protože dovést krevety k dokonalosti není vůbec...

Monika Braunová

15.7.2022
Like 2
Sdílet

Sous Vide kuřecí Balotina

Čas vaření: 4 hodiny 20 minut
  • Kuřecí
  • Francouzská Francouzská

Monika Braunová

24.6.2022
Like 2
Sdílet

Deonjang-kořeněný lilek Sous Vide

Čas vaření: 1 hodina 35 minut
  • Zelenina
    Myslím, že jste právě objevili nový oblíbený způsob, jak vařit lilky! Lahodné, sametově hladké ve středu a křupavé na okrajích. S tímhle jídlem snadno zapomenete na jakýkoli masový pokrm! Chuť ...

    Monika Braunová

    2.6.2022
    Like 3
    Sdílet

    Sous Vide kuře Tikka Masala

    Čas vaření: 75 minut
    • Drůbež
    • Indická Indická
    Tradiční indické jídlo, Chicken Tikka Masala, se skládá z kousků pečeného kuřete ve smetanové, oranžově zbarvené světlé kari omáčce. Toto tradiční jídlo upravujeme tak, že kuře místo pečení vaříme sous...

    Monika Braunová

    2.6.2022
    Like 5
    Sdílet

    Kuřecí prsa Sous Vide s pomerančovou cizrnou a fenyklem

    Čas vaření: 320
    • Drůbež
    • Česká Česká
    Tenhle recept mě opravdu překvapil a musím uznat, že pomerančová cizrna s fenyklem je prostě bomba. Když budete mít chuť, můžete si místo kuřete udělat rybu. Taky to bude príma!

    Monika Braunová

    9.5.2022
    Like 3
    Sdílet

    Vepřová panenka na rozmarýnu Sous Vide

    Čas vaření: 140 min
    • Vepřové maso
    • Česká Česká
    Pokud chcete mít plátky krásně vysoké, maso si před zatavením do vakuovací fólie svažte potravinářským provázkem, který je nutný před krájením sundat. Jako přílohu můžete zvolit bramborové pyré, celerové pyré,...

    Monika Braunová

    4.5.2022
    Like 8
    Sdílet

    Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)

    Čas vaření: 2,5 - 3,5 h
    • Vepřové maso
    • Česká Česká
    Vzhledem k množícím se dotazům na naši redakci vám představujeme vepřový tenderloin steak tak, jak ho máme nejradši. Vepřový tenderloin je pro kuchaře naprosto perfektní maso – jednoduše se připravuje a...

    ladyambientte

    26.3.2022
    Like 73
    Další

    Recepty

    Drůbež

    Drůbež

    Hovězí maso

    Hovězí maso

    Krůtí

    Krůtí

    Luštěniny

    Luštěniny

    Ryby

    Ryby

    Vejce

    Vejce

    Vepřové maso

    Vepřové maso

    Zelenina

    Zelenina

    Kuchyně

    Americká

    Americká

    Anglická

    Anglická

    Česká

    Česká

    Francouzská

    Francouzská

    Indická

    Indická

    Italská

    Italská

    Japonská

    Japonská

    Španělská

    Španělská

    Nejnovější komentáře

    • Petr: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
    • Jurij: Sous vide kachní prsíčka s ultra-křupavou kůžičkou
    • Admin: Sous-vide tabulky vaření – teploty a časy
    • Miloslav: Sous-vide tabulky vaření – teploty a časy
    • Stenleyx: Sous vide kuřecí prsíčka

    O sous vide

    • Co je sous vide?
    • 4 základní kroky sous vide vaření
    • Sous vide – otázky a odpovědi
    • Je sous vide vaření bezpečné?

    Pro začátek

    • Sous vide v hrnci na sporáku
    • Do čeho sous vide zabalit?
    • Sous vide – teploty a časy
    • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

    Recepty

    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské

    © 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

    Posting....