blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Feature: Low Carb

Feature: Low Carb

Low Carb je nový stravovací fenomén, který vám pomůže hubnout bez hladu a strádání a to opravdu velmi rychle! Low Carb, neboli nízkosacharidová dieta v našem provedení vám jako dieta ani nepřijde. Užijte si dokonalých pokrmů z masa a zeleniny, v té nejvyšší chuti. Zapomeňte na hlad a mějte nádherná těla! 

Sdílet

Kuřecí prsa Sous Vide s pomerančovou cizrnou a fenyklem

Čas vaření: 320
  • Drůbež
  • Česká Česká
Tenhle recept mě opravdu překvapil a musím uznat, že pomerančová cizrna s fenyklem je prostě bomba. Když budete mít chuť, můžete si místo kuřete udělat rybu. Taky to bude príma!

Monika Braunová

9.5.2022
Like 0
Sdílet

Vepřová panenka na rozmarýnu Sous Vide

Čas vaření: 140 min
  • Vepřové maso
  • Česká Česká
Pokud chcete mít plátky krásně vysoké, maso si před zatavením do vakuovací fólie svažte potravinářským provázkem, který je nutný před krájením sundat. Jako přílohu můžete zvolit bramborové pyré, celerové pyré,...

Monika Braunová

4.5.2022
Like 2
Sdílet

Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)

Čas vaření: 2,5 - 3,5 h
  • Vepřové maso
  • Česká Česká
Vzhledem k množícím se dotazům na naši redakci vám představujeme vepřový tenderloin steak tak, jak ho máme nejradši. Vepřový tenderloin je pro kuchaře naprosto perfektní maso – jednoduše se připravuje a...

ladyambientte

26.3.2022
Like 70
Sdílet

Sous vide vepřový bůček

Čas vaření: 8 - 25 h
  • Vepřové maso
  • Česká Česká
Patříte mezi sous vide nováčky? Ničeho se nebojte! Sous vide vaření se vyznačuje tím, že budete-li metodou sous vide vařit jakékoliv tvrdší maso jako třeba vepřový bůček, nakonec dostanete neodolatelný...

ladyambientte

20.3.2022
Like 24
Sdílet

Chilli tofu s kapustovým salátem

Čas vaření: 2 hod 45 min
  • Zelenina
V tomto receptu použijeme pro ochucení a lehkou pálivost tofu marockou omáčku Harissa, můžete ji ale nahradit jakoukoli podobnou chilli omáčkou. Zvolte si pevné (extra firm) tofu a při jeho...

Iva Dohnalová

16.8.2021
Like 5
Sdílet

LC Kuřecí roláda s bazalkovo-špenátovým pestem

Čas vaření: 1 hod 45 min
  • Drůbež
  • Americká Americká
Každá roláda je tak trochu umělecké dílo a tato není výjimkou. Na talíři vypadá skvěle a je až neuvěřitelně jednoduchá. Sous-vide metoda je pro vaření rolády hodně důležitá, jelikož má...

Iva Dohnalová

30.6.2021
Like 7
Sdílet

LC citrónový cheesecake

Čas vaření: 1 hod 45 min
  • Dezerty
  • Anglická Anglická
Ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou je příprava cheesecaku hračka. Výsledkem je s jistotou smetanový a hustý dezert. Zkuste cheesecake s oblíbenou příchutí citrónu, který si můžete dovolit i v...

Iva Dohnalová

8.4.2021
Like 6
Sdílet

Dokonalé ztracené vejce sous-vide

Čas vaření: 20 min
  • Vejce
Ztracené, nebo také zastřené, vejce je elegantním výsledkem vaření, kdy bílek je tak akorát pevný na to, aby udržel krémový žloutek v krásném kulatém obalu. Příprava sous-vide je naprosto bez...

Iva Dohnalová

5.3.2021
Like 6
Sdílet

Losos s kaparovou omáčkou

Čas vaření: 55 min
  • Ryby
  • Italská Italská
Čas navíc, který zabere příprava ryb sous-vide, se rozhodně vyplatí. V horké lázni je vaření lososa k dokonalosti garantováno a kaparová omáčka s lehce nakyslou citrónovou příchutí mu nasadí korunu.

Iva Dohnalová

5.3.2021
Like 10
Sdílet

Sous vide steak z tuňáka

Čas vaření: 1 hod 30 min
  • Ryby
  • Francouzská Francouzská
Příprava steaku z tuňáka klasickými způsoby vyžaduje hodně odhadování a nejistoty, jaký bude uvnitř. Pokud se s námi pustíte do vaření tuňáka sous-vide, můžete si být předem jistí výsledkem při...

Iva Dohnalová

7.2.2021
Like 3
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
  • Admin: Sous vide steak
  • Stanislav: Sous vide steak
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....