Background Image

Sous Vide tažené vepřové tacos

0 0
Sous Vide tažené vepřové tacos

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
8-12 kukuřičné tortilly
1 svazek koriandr
1 bílá cibule
1/2 šálku Taco nebo fajita
2 kg vepřová plec

Trhané vepřové se stává čím dál tím oblíbenějším jídlem. Asi proto, že je rychlé, dobré a je toho dost.

Vlastnosti:
  • Gril

Ingredience

Recept

Sdílet

Konečně bezproblémová večeře připravená den dopředu. Stačí vybrat pěknou vepřovou plec a sous vide proces se už postará o vše ostatní. Před podáváním stačí maso dát do trouby maximálně na 45 minut. Vznikne tak perfektní kůrka voila –  výtečná pochoutka je hotová.

Postup

1
Hotovo
10 minut

Příprava masa

Nastavte sous vide vařič na 73,9 °C. Ochuťte vepřovou plec polovinou koření taco. Vložte vepřovou plec do vakuového sáčku nebo sáčku na zip. Vložte do vodní lázně a vařte 18 hodin.

2
Hotovo
45 minut

Po uvaření

Vyjměte vepřovou plec ze sáčku a dobře osušte. Okořeníme zbývajícím taco kořením. Vložte do předehřáté trouby na 180°C na 30–45 minut, dokud se nevytvoří křupavý povrch.

3
Hotovo
4 minuty

Podáváme

Vyjměte z trouby a opatrně (je horké!) nakrájejte vepřové maso. Na tortilly položte trhané vepřové maso, ochuťte solí a pepřem, posypte cibulí a koriandrem a užívejte si!

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

Kuřecí prsa ve stylu Sous Vide Tagine
předchozí
Kuřecí prsa ve stylu Sous Vide Tagine
polírované hrušky sous vide
další
Pošírované hrušky Sous Vide
Kuřecí prsa ve stylu Sous Vide Tagine
předchozí
Kuřecí prsa ve stylu Sous Vide Tagine
polírované hrušky sous vide
další
Pošírované hrušky Sous Vide

Přidejte svůj komentář