Background Image

Středně propečená kachní prsa Sous vide

0 0
Středně propečená kachní prsa Sous vide

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
2 kusy kachní prsa
59 mililitrů + na opečení masa olivový olej
4 snítky tymián čerstvý

Kachní prsa servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou.

Vlastnosti:
  • Gril
  • Low Carb
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Existuje celá řada skvělých způsobů, jak kachnu uvařit: můžete ji upéct, konfitovat, zabalit do rolády. Ale někdy prostě chcete dobrá středně propečená kachní prsa. Tento recept poradí, jaký čas a teplota poskytuje dokonale růžovou, jemnou kachnu.

Postup

1
Hotovo
dle vařiče

Předehřát vařič

První krok bude zaměřený na přípravu vodní lázně. Připravte ji a nastavte na Vašem vařiči teplotu 57 °C. Než se voda ohřeje na požadovanou teplotu, připravíme si prsa. Rozehřejte na pánvi olivový olej a kachní prsa (kůží dolů) opečte na rozpálené pánvi po dobu 1–2 minut.

2
Hotovo
2 hodiny

Šup s tím do sáčku

Uzavřete prsa do sáčku s olivovým olejem a tymiánem a vařte při 57 °C 2 hodiny.

3
Hotovo
1-2 minuty

Po 2 hodinách..

Kachnu znovu opékejte (kůží dolů) 1–2 minuty na rozpálené pánvi. Chvíli odpočívejte a poté nakrájejte.

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

Sous Vide Hainan kuřecí rýže
předchozí
Sous Vide Hainan kuřecí rýže
Sous Vide mořské mušle s Meyer citronovou polevou
další
Sous Vide mušle Sv. Jakuba s citronovou omáčkou
Sous Vide Hainan kuřecí rýže
předchozí
Sous Vide Hainan kuřecí rýže
Sous Vide mořské mušle s Meyer citronovou polevou
další
Sous Vide mušle Sv. Jakuba s citronovou omáčkou

Přidejte svůj komentář