blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
blank
  • Domů
  • Cuisine: Česká

Cuisine: Česká

Sdílet

Pstruh sous-vide

Čas vaření: 1 hod 15 min
  • Ryby
  • Česká Česká
Pstruha uvařeného v horké lázni je nejlepší konzumovat hned po uvaření. Je vždy skvělý se zeleninou, ale tato varianta citrusového pstruha se perfektně hodí také ke křupavým bramborám, bramborové kaši...

Iva Dohnalová

21.2.2021
Like 2
Sdílet

Bramborovo-pórková krémová polévka

Čas vaření: 1 hod 45 min
  • Polévky
  • Česká Česká
Brambora a pórek jsou odjakživa dobrými parťáky a když je uvaříte sous-vide, můžete z nich udělat skvělou polévku vyvážené chuti. Celé vaření zabere pod 2 hodiny času a je tak...

Iva Dohnalová

20.2.2021
Like 1
Sdílet

Jehněčí žebírka s česnekem a bylinkami

Čas vaření: 2 hod 28 min
  • Zvěřina, skopové a jehněčí
  • Česká Česká
Výborné jehněčí maso, které se vám bude v puse krásně rozpadat. Maso je po celou dobu rovnoměrně vařeno, díky přesné teplotě vaření ve vodní lázni. Maso je jemné a velmi...

Michaela Lukešová

28.1.2021
Like 1
Sdílet

Bramborová kaše s česnekem a rozmarýnem

Čas vaření: 1 hod 53 min
  • Příloha
  • Česká Česká
Naprosto dokonalá konzistence bramborové kaše! Tato příloha se hodí k jakémukoliv masu a díky máslu má kaše jemnou strukturu. Vyzkoušejte a uvidíte, že vaše chuťové pohárky se rozntacují!

Michaela Lukešová

27.1.2021
Like 1
Sdílet

Vepřové kotlety bez kosti

Čas vaření: 1 hod 30 min
  • Vepřové
  • Česká Česká
Vykostěné vepřové kotlety jsou na vaření velmi jednoduché a chutnají dokonale. Jsou šťavnaté a plné chuti. Rozlučte se s převařeným, vysušeným masem, tohle je úplně jiná souhra chutí.

Michaela Lukešová

14.1.2021
Like 2
Sdílet

Omeleta s parmazánem a bylinkami

Čas vaření: 25 min
  • Vejce
  • Česká Česká
Jedním z oblíbených využití metody sous-vide je příprava vajíček. Vaření sice trvá déle, ale výsledek je nesrovnatelný. Navíc, pokud chcete hostit více lidí, nebudete se o moc víc namáhat, protože...

Iva Dohnalová

13.1.2021
Like 2
Sdílet

Šťavnaté horké jahody

Čas vaření: 25 min
  • Ovoce
  • Česká Česká
Jahody jsou velmi oblíbené a většina z nás je často konzumuje jen tak samotné a nebo na dezertech. Teď ale svůj dezert můžete ještě trošku pozvednout přidáním sous-vide super šťavnatých...

Iva Dohnalová

31.12.2020
Like 1
Sdílet

Šťavnatá kuřecí prsa sous vide

Čas vaření: 1 hod 17 min
  • Drůbež
  • Česká Česká
Zapomeňte na vysušená kuřecí prsa. Díky přesné teplotě vaření ve vodní lázni, budete mít šťavnatá kuřecí prsa, která budou plná chuti.

Michaela Lukešová

26.12.2020
Like 9
Sdílet

Medová křupavá kachní prsa

Čas vaření: 2 hod 17 min
  • Drůbež
  • Česká Česká
Kachní prsa vařená metodou sous vide jsou naprostá bomba. Maso je šťavnaté a kůžička krásně křupavá, což je ideální kombinace. Jako přílohu můžete zvolit opečené brambory.

Michaela Lukešová

24.12.2020
Like 4
Sdílet

Zimní krémová polévka z pastináku

Čas vaření: 1 hod 5 min
  • Polévky
  • Česká Česká
Známá verze této skvělé zimní polévky je velmi tučná, plná másla a smetany, a i když je chutná, nehodí se pro příliš častou konzumaci. Tuto naši sous-vide variantu si můžete...

Iva Dohnalová

16.12.2020
Like 2
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí

Hovězí

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové

Vepřové

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Mexická

Mexická

Nejnovější komentáře

  • Admin: Hovězí bůček na grilu
  • Admin: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Eva: Je sous vide vaření bezpečné?
  • David: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Admin: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats