Pokud jste někdy vařili jakoukoli zeleninu, určitě víte, že může být perfektní, ale taky nedovařená nebo převařená. Díky sous vide budete schopni získat zeleninu uvařenou...
Kuřecí maso a avokádo je skvělá kombinace v salátu. S bílkovinami a ovocem (ano avokádo je botanicky zelenina) je tento recept jednoduchý, přesto plný chuti.
Při správné přípravě by vám měla vyjít vepřová pečeně šťavnatá a přitom křehká. Naštěstí díky přípravě sous vide je v podstatě zaručené, že bude pečeně perfektně připravená. Aby bylo zajištěno...
Zajímavý a neokoukaný postup přípravy hovězí svíčkové. Je neuvěřitelné, že stačí jen pár ingrediencí a během pár hodin budete na talíř servírovat opravdovou mňamku. Jen dávejte pozor na množství česneku....
Mořský vlk – dejte šanci této méně známé rybě.. Jeden z nejlepších způsobů vaření této lahodné a jemné ryby. Vychutnejte si speciální pokrm, se kterým...
Sous vide vaření nejenže zaručuje výjimečnou verzi konfitovaného kachního stehna, ale celý proces přípravy je mnohem jednodušší než tradiční metoda. Při pečení při přesné, stálé a nízké teplotě jsou kachní...
Milujeme jehněčí maso v celé jeho hravé kráse, ale ne každý to cítí stejně. S tímto velkým chutným receptem na medovo-rozmarýnové jehněčí se však povede...
My doma lososa milujeme. Tento recept je skvělý i proto, že je vše rychle hotové. Ideální je i pro nedělní oběd a přitom neprostojím celý den v kuchyni.