Konečně bezproblémová večeře připravená den dopředu. Stačí vybrat pěknou vepřovou plec a sous vide proces se už postará o vše ostatní. Před podáváním stačí maso...
Skvělý recept, skvělá chuť. Není to rychlý recept, ale osobně mě ohromila textura a pikantní chuť. Dušené tmavé maso v bohaté, hluboce kořeněné omáčce je moje představa dokonalého podzimního i...
Hovězí Stroganoff je oblíbené jídlo mnoha z nás. U nás v rodině ho přímo milují. A proto jsme zkusili připravit na rodinné setkání jídlo podle tohoto postupu. Pro tento recept...
Jedná se o jemné kuřecí karbanátky, plněné mozzarellou (nebo vaším oblíbeným sýrem), poté přelité rajčatovou omáčkou a přelité parmezánem a křupavou panko drobenkou – pár...
Losos se v našem domě rychle stal oblíbeným sous vide jídlem. Vaří se rychle a můžeme ho doplnit omáčkou jakkoli chceme. Udělala jsem jednoduchou úpravu na sladkokyselou omáčku tak, že...
Sous-vide je fantastický způsob vaření sváteční pečeně. Krůta připravená touto metodou bude uvařená přesně tak, jak ji máte rádi – s extra křupavou kůží. Proč...
Kouzlo tohoto pokrmu je v tom, že závisí na teplotě. Podle teploty vodní lázně a doby, po kterou v ní maso necháte, můžete dosáhnout široké škály textur masa. Například při...
Tohle kuřecí stehno určitě nebudete dělat jen jednou! V tomto receptu budeme pracovat s kuřecími stehny s kostí. A protože každý má rád trochu jiný styl propečení, přidáváme i tabulku...
Otevřete červené víno a nažhavte chuťové buňky! Hovězí žebírka s redukcí z červeného vína určitě zapůsobí na každého hosta. Další výhodou je, že je velice...
Chcete znát tajemství nejšťavnatějšího kuřete? Regulace teploty. Důsledná kontrola stupně, je možná pouze vařením sous vide. Pokud existuje jedno jídlo, které vykazuje nejdramatičtější rozdíl od tradičních způsobů vaření, jsou to...
Sous vide je ideální způsob, jak můžete servírovat dokonale a rovnoměrně propečený steak. Sous vide steaky mohou být dokončené jak na pánvi, tak i na grilu. Pokud budete chtít takto...