Křehké středy řapíkatého celeru (neboli srdíčka) skvěle slouží jako křupavá a chutná příloha k masům. Navíc dobře vypadají a nejeden šéfkuchař je používá při prezentaci svých jídel. Uvařte si je...
Nádivka z horké lázně je neuvěřitelně jednoduchá a zároveň chutná. Tento recept lze upravit komukoli podle chuti. Nechte ji jak je, přidejte ořechy, sušené ovoce nebo jablko pro chuť navíc....
Pekanový koláč z horké lázně nebude nikdy suchý a drobivý. Náplň je hedvábně jemná s kousky pekanových ořechů a sladká po javorovém sirupu. Pro fajnšmekry je třeba dozdobit čerstvě ušlehanou...
Pokud se chcete maximálně přiblížit americkým neboli steakovým bramborám jak z luxusní restaurace, připravte si je sous-vide. Na závěr je ogrilujte. Zvenčí budou kořeněné a krásně křupavé a uvnitř dokonale...
Člověk si řekne – je vůbec možné ještě nějak vylepšit starou dobrou smaženou slaninu? Proč ji vůbec vařit v lázni? Vařením slaniny sous-vide přes noc dosáhnete šťavnatosti uvnitř a křupavosti...
Dýňových polévek je spoustu variant a záleží u nich nejen na tom, jakou dýni zvolíte, ale také na ostatních ingrediencích. Pro tu naši jsme zvolili dýni obrovskou a doplnili ji...
Obyčejné meruňky v horké lázni jednoduše přeměníte na výtečnou pochoutku. Stačí vám hodina času, pár meruněk, koření a máslo, a za hodinu máte na stole horký dezert nebo svačinku.
Pokud chcete připravit krůtí stehno, je lepší využít rozdílné teploty vaření sous-vide, než pro zbytek drůbeže. Pokud ve vakuu při vaření ponecháte i kost, dostanete trochu chuti navíc. Maso bude...
Trhané vepřové maso sous-vide, které je absolutně delikátní a má nespočet využití. Je to skvělé hlavní jídlo, které můžete podávat k obědu nebo večeři, zároveň je ale dost atraktivní na...