blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Cuisine: Americká

Cuisine: Americká

Kuchyně některých zemí je snadné definovat, protože jídla a recepty jsou v daném regionu původní, často vznikly z nutnosti nebo jako prostředek k přežití – ingredience přirozeně pocházejí z místní půdy nebo moře. Protože jsou však Spojené státy zemí složenou z kultur mnoha jiných zemí a původních obyvatel, může být definice jejich kuchyně poněkud náročná – jaké recepty jsou „americké“?

Spojené státy jsou tavicím kotlíkem kultur, který vznikl díky mnoha přistěhovalcům a zotročeným lidem, kteří sem přišli z různých jiných zemí světa. Významnou část této rovnice tvoří také kultury původních obyvatel, kteří na této zemi žili dávno před kolonizací. Díky této bohaté kombinaci kulinářských tradic se americká kuchyně stala něčím víc než jen součtem svých částí a nabízí něco jedinečného. V této zemi vzniklo několik pokrmů, které mnozí považují za příklady „americké“ kulinářské tradice.

Jako „americká“ by se dala označit nesčetná spousta jídel, ale existuje několik málo takových, která odpovídají kvintesenci této rozmanité a expandující kulinářské tradice.

 

Sdílet

Dokonalé trhané vepřové maso

Čas vaření: 48 hod 10 min
  • Vepřové maso
  • Americká Americká
Trhané vepřové maso sous-vide, které je absolutně delikátní a má nespočet využití. Je to skvělé hlavní jídlo, které můžete podávat k obědu nebo večeři, zároveň je ale dost atraktivní na...

Iva Dohnalová

24.4.2022
Like 12
Sdílet

Vývar z pečených hovězích kostí

Čas vaření: 25 hod 20 min
  • Hovězí maso
  • Americká Americká
Náš hovězí vývar je chuťově silnější než ostatní a opravdově hustý – je to vlastně něco mezi vývarem a demi-glace. Přitom není třeba nic redukovat, protože jsme použili rosolovité kusy...

Iva Dohnalová

31.3.2022
Like 4
Sdílet

Sumec s chilli-bylinkovým máslem

Čas vaření: 1 hod
  • Ryby
  • Americká Americká
Tohle jídlo připravte svým hostům a rozhodně neuděláte chybu. Excelentní ryba, máslo s výraznou chutí, vše uvařené k dokonalosti v horké lázni. Tahle večeře bude prostě perfektní! A aby toho...

Iva Dohnalová

13.3.2022
Like 2
Sdílet

Kuřecí s dýní, karotkou a broccolini z jednoho sáčku

Čas vaření: 1 hod 20 min
  • Drůbež
  • Americká Americká
Další z kategorie jídel „z jednoho sáčku“. Maso i zelenina vařené společně ušetří spoustu času i starostí. Zároveň se jedná o jídlo nutričně vyvážené – tentokrát jde o kombinaci kuřecích stehýnek,...

Iva Dohnalová

2.3.2022
Like 2
Sdílet

Sous-vide uzená hovězí žebra

Čas vaření: 75 hod 30 min
  • Hovězí maso
  • Americká Americká
Pozor, toto jsou ta nejchutnější krátká hovězí žebírka, co jste kdy jedli! Maso je šťavnaté a úžasně měkké. Je v nich spousta chuti, která pochází jak z koření při vaření,...

Iva Dohnalová

14.2.2022
Like 1
Sdílet

Horký kořeněný cider

Čas vaření: 1 hod 5 min
  • Nezařazené
  • Americká Americká
Při výrobě horkých alkoholických nápojů existuje vždycky riziko nechtěného vyvaření alkoholu. Při přípravě sous-vide je sáček utěsněn, takže žádný z toho drahocenného alkoholu neuteče. Navíc nemusíte přešlapávat u plotny a...

Iva Dohnalová

6.2.2022
Like 1
Sdílet

Kuře v hořčičné omáčce s restovanou kapustou

Čas vaření: 2 hod
  • Drůbež
  • Americká Americká
Představte si, že vám někdo naservíruje šťavnaté, extra chutné a dokonale uvařené kuřecí maso, přihodí skvěle orestovanou kapustu a polije omáčkou, na kterou se už při pohledu sbíhají sliny. To...

Iva Dohnalová

26.1.2022
Like 4
Sdílet

Měkké čokoládové cookies

Čas vaření: 5 hod
  • Dezerty
  • Americká Americká
Vsadíme se, že nikoho z vás by nenapadlo dělat sušenky sous-vide vařičem. Jde to. Sice budou vypadat trochu jinak, než ty klasické pečené, ale jejich výroba je o dost zábavnější...

Iva Dohnalová

6.1.2022
Like 3
Sdílet

Londýnské grilované hovězí

Čas vaření: 8 hod 30 min
  • Hovězí maso
  • Americká Americká
Londýnské hovězí se typicky připravuje z tužšího kousku masa – z horního šálu nebo flank steaku (pupek). Maso se dlouho marinuje, poté se opeče na grilu a na závěr se...

Iva Dohnalová

3.1.2022
Like 4
Sdílet

Pikantní skirt steak

Čas vaření: 2 hod
  • Hovězí maso
  • Americká Americká
Skirt steak neboli hovězí oponka je víceúčelový kus masa skvělý na tacos, sendviče nebo prostě jen tak samostatně jako skvělý steak. Báječně chutná po přípravě sous-vide a opečení na pánvi...

Iva Dohnalová

28.11.2021
Like 4
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
  • Admin: Sous vide steak
  • Stanislav: Sous vide steak
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....