blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
blank
  • Domů
  • Cuisine: Italská

Cuisine: Italská

Sdílet

Losos s kaparovou omáčkou

Čas vaření: 55 min
  • Ryby
  • Italská Italská
Čas navíc, který zabere příprava ryb sous-vide, se rozhodně vyplatí. V horké lázni je vaření lososa k dokonalosti garantováno a kaparová omáčka s lehce nakyslou citrónovou příchutí mu nasadí korunu.

Iva Dohnalová

5.3.2021
Like 2
Sdílet

Kuřecí roláda s pršutem

Čas vaření: 2 hod
  • Drůbež
  • Italská Italská
Pokud je to vůbec možné, tak toto kuřecí chutná ještě líp, než vypadá. Roláda vyžaduje trošku práce navíc, kterou ale nakonec při každém soustu oceníte. Prostě recept, který zaručeně udělá...

Iva Dohnalová

11.2.2021
Like 2
Sdílet

Krémová rajčatová polévka

Čas vaření: 45 min
  • Polévky
  • Italská Italská
Běžte za hranici běžné rajčatové polévky a zkuste tuto extra vychucenou polévku připravenou sous-vide! Žádné složité vaření – jen pár ingrediencí, mixér a sous-vide vařič. Možná vás překvapí kombinace rajčat...

Iva Dohnalová

10.2.2021
Like 1
Sdílet

Špagety Carbonara

Čas vaření: 40 min
  • Dipy
  • Italská Italská
I tato nestárnoucí klasika Italské kuchyně se dá připravit v horké lázni – přesněji její omáčka. Sous-vide vaření pomáhá kontrolovat velmi přesně teplotu omáčky tak, aby byla prostě dokonalá!

Iva Dohnalová

27.1.2021
Like 1
Sdílet

Cuketa s parmezánem

Čas vaření: 29 min
  • Zelenina
  • Italská Italská
Naprosto vynikající cuketa, která díky mětode sous vide, je uvařena krásně do měkka. Zdravé, výživné a velmi chutné jídlo, které oceníte v každém ročním období.

Michaela Lukešová

24.1.2021
Like 1
Sdílet

Sous vide polenta

Čas vaření: 2 hod 5 min
  • Příloha
  • Italská Italská
Polenta je úžasná příloha ke spoustě jídel, ale její příprava je někdy o nervy. Uvařte ji tentokrát sous vide a zbavte se stresu a nekonečného míchání. Servírovat ji můžete krémovou...

Iva Dohnalová

5.1.2021
Like 3
Sdílet

Hřebenatky s citronovým máslem

Čas vaření: 1 hod 4 min
  • Ryby
  • Italská Italská
Hřebenatky nejprve vaříme ve vodní lázni a poté je rychle opečeme na pánvi. Je to nejjednodušší způsob, jak vařit čerstvé, ale i mražené mušle.

Michaela Lukešová

25.12.2020
Like 4
Sdílet

Čokoládový sous vide dort bez mouky

Čas vaření: 1,5 hod
  • Dezerty
  • Italská Italská
Lahodný čokoládový dort, který si můžou dát lidé i s bezlepkovou dietou, jelikož je bez mouky. Dort je vláčný a u milovníků čokolády rozhodně zaboduje!

Michaela Lukešová

3.12.2020
Like 4
Sdílet

Kuřecí prsa sous vide plněná mozzarellou a bylinkami

Čas vaření: 2 h 20 min
  • Drůbež
  • Italská Italská
Vláčná kuřecí prsa plněná směsí sýrů a bylinek, jednoduchý recept, díky kterému si i z běžných kuřecích prsou můžeme vytvořit něco neobyčejně dobrého.

Andrea Hrubá

4.9.2020
Like 8
Sdílet

Perfektní losos metodou Sous vide

Čas vaření: 1 hodina 35 minut
  • Ryby
  • Italská Italská
Už delší dobu se snažíte připravit perfektního lososa a stále to není ono? Díky těmto základním pravidlům, trikům a metodě Sous vide si připravíte snadno a rychle šťavnatý kousek lososa...

Veronika Gajdošová

18.3.2020
Like 11
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí

Hovězí

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové

Vepřové

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Mexická

Mexická

Nejnovější komentáře

  • Admin: Hovězí bůček na grilu
  • Admin: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Eva: Je sous vide vaření bezpečné?
  • David: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Admin: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats