Šťavnatá, křupavá, sladko-kyselá sous-vide nakládaná červená cibulka promění vaše nudná jídla na rozmanitost chutí. Snězte ji jen tak, nacpěte ji do sendviče, obložte si jí tacos… Hodí se prostě všude!
Ta sladkost kukuřice v kombinaci s nádechem pálivé Poblano papričky, slaností feta sýru a kyselostí limetkové kůry, vytváří úžasný snack. Celé jídlo závisí hlavně na kukuřici, takže čím sladší seženete,...
V jednoduchosti je síla. A platí to i u vaření. O pravdivosti tohoto tvrzení vás přesvědčí dip z avokáda a zakysané smetany. Recept je jednoduchý, zatímco výsledný produkt naprosto lahodný!
Tenhle super jednoduchý recept na sous vide sýrový dip na nachos vám zabere maximálně 25 minut, výsledný produkt však bude chutnat jako z profesionální kuchyně. K přípravě nejlepší sýrové omáčky používáme oranžový...