Ingredience
-  cca 2,5-3" tlustý ribeye steak
-  dle chuti mořská sůl
-  Čerstvě mletý dle chuti černý pepř celý
-  na opékání (nebo jiný olej s vysokým bodem kouře) řepkový olej
Recept
Dobrá večeře, kterou budete vařit znovu a znovu a znovu. Protože tohle maso nikdy neomrzí.
Steak z tohoto receptu je cca 2,5-3 palce tlustý. Pokud budete mít menší, je třeba zkrátit dobu vaření o 2 – 3 hodiny.
Postup
| 1 Hotovo  1 minuta | Nastavení vařiče | 
| 2 Hotovo  1 minuta | Vezmeme si maso | 
| 3 Hotovo  1 minuta | Maso do sáčku | 
| 4 Hotovo  5 hodin | Vaříme | 
| 5 Hotovo  3 minuty | Poslední fázeKdyž se steak blíží ke konci, předehřejte litinovou pánev (nebo jiný typ pánve se silným dnem) na vysokou teplotu. Přidejte řepku (nebo jiný olej s vysokým bodem kouře) na pánev a počkejte, až se třpytí a nezačne kouřit. Vložte steak do pánve na jednu minutu z každé strany. Vyjměte steak z pánve a nakrájejte. Pak už jen servírujeme. | 


 
                 
                



