Sous Vide Bone-In Ribeye Steak

0 0
Sous Vide Bone-In Ribeye Steak

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
cca 2,5-3" tlustý ribeye steak
dle chuti mořská sůl
Čerstvě mletý dle chuti černý pepř celý
na opékání (nebo jiný olej s vysokým bodem kouře) řepkový olej

Luxusní steak rychle hotový a plný šťávy

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Dobrá večeře, kterou budete vařit znovu a znovu a znovu. Protože tohle maso nikdy neomrzí.

Steak z tohoto receptu je cca 2,5-3 palce tlustý. Pokud budete mít menší, je třeba zkrátit dobu vaření o 2 – 3 hodiny.

Postup

1
Hotovo
1 minuta

Nastavení vařiče

Nastavte Sous Vide vařič na 55 °C.

2
Hotovo
1 minuta

Vezmeme si maso

Steak hodně osolte

3
Hotovo
1 minuta

Maso do sáčku

Vložte do vakuového sáčku nebo znovu uzavíratelného sáčku na zip.

4
Hotovo
5 hodin

Vaříme

Vložte do předehřáté vodní lázně a vařte 5 hodin.

5
Hotovo
3 minuty

Poslední fáze

Když se steak blíží ke konci, předehřejte litinovou pánev (nebo jiný typ pánve se silným dnem) na vysokou teplotu. Přidejte řepku (nebo jiný olej s vysokým bodem kouře) na pánev a počkejte, až se třpytí a nezačne kouřit. Vložte steak do pánve na jednu minutu z každé strany.

Vyjměte steak z pánve a nakrájejte. Pak už jen servírujeme.

blank
Klasický salát Nicoise
předchozí
Sous Vide salát Nicoise s asijskou vinaigrettou
uzené hrudí
další
Sous Vide hovězí uzený bok
Klasický salát Nicoise
předchozí
Sous Vide salát Nicoise s asijskou vinaigrettou
uzené hrudí
další
Sous Vide hovězí uzený bok

Přidejte svůj komentář

blank
10% SLEVA
Exkluzivní sleva na celý sortiment značky Lauben
SOUSVIDERECEPTY
10% SLEVA
Exkluzivní sleva na celý sortiment značky Lauben
SOUSVIDERECEPTY
blank