Ingredience
- 2 ks kuřecí stehna s kostí a kůží
- 2 šálky máslová dýně
- 4 stonky broccolini (dětská brokolice)
- 1 ks fialová karotkanebo jiná
- 2 lžíce máslo
- 2 lžíce kachní sádlo
- 2 ks list šalvěje
- 1 snítka rozmarýn
Recept
Další z kategorie jídel „z jednoho sáčku“. Maso i zelenina vařené společně ušetří spoustu času i starostí. Zároveň se jedná o jídlo nutričně vyvážené – tentokrát jde o kombinaci kuřecích stehýnek, broccolini (nebo, chcete-li, klasické brokolice), máslové dýně a karotky. S pomocí másla, kachního sádla a bylinek vytvoříme při vaření zároveň i omáčku výrazné chuti.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA A VAŘENÍNastavte si sous-vide vařič na teplotu 75 °C. |
2 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |