Ingredience
- 4 velké kosti v krátkých žebrech vepřová žebra
- 4 šálky rajčatová omáčka
- 1/2 šálku červené víno
- čerstvě nastrouhaný parmazán
- dle chuti sůl a pepř
Recept
Jemná, krátká žebra. Krátká žebírka se vaří ve vlastní šťávě, takže nedochází ke ztrátě bohaté a masité chuti. Ve spojení s rajčatovou omáčkou z červeného vína toto jídlo jistě uspokojí i ty nejrozmazlenější strávníky.
Postup
1 Hotovo dle rychlosti vařiče |
Příprava |
2 Hotovo 24 hodin |
Rajčatová omáčka a žebírka musí do sáčku |
3 Hotovo |
1 Comments Skrýt komentáře
Tak zbožňuji dobré jídlo že pro něj udělám cokoliv. A když chutná mě společnosti jsem ve skrytu duše nadšen. A teď jsem zabrousil do sous bude – bomba!