Ingredience
- vepřová panenka
- cca 8 ks plátky slaniny
- 1 šálek demi-glace
- 1 lžíce hladká mouka
- 1 lžíce dijonská hořčice
- olej
- 1/4 šálku máslo
- sůl
- černý pepř
Recept
Sous-vide připravené šťavnaté a růžovoučké medailonky z vepřové panenky. K tomu slanina a hořčicová omáčka…prostě excelentní jídlo.
Maso je uvařené tak, jak by mělo být. Dokonale křehké a šťavnaté, k tomu podtržené uzenou chutí slaniny. Jak tento pokrm ještě zlepšit? Jen těžko.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA ROLÁDY |
2 Hotovo |
VAŘENÍ |
3 Hotovo |
OPEČENÍ |
4 Hotovo |
HOŘČICOVÝ VÝPEKZbytek šťávy nechte na pánvi, přidejte lžíci mouky a opečte do hněda cca 1 minutu. Přimíchejte šálek nebo šálek a půl demi-glace. |
5 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |