Pokud jste někdy vařili jakoukoli zeleninu, určitě víte, že může být perfektní, ale taky nedovařená nebo převařená. Díky sous vide budete schopni získat zeleninu uvařenou...
Kuřecí maso a avokádo je skvělá kombinace v salátu. S bílkovinami a ovocem (ano avokádo je botanicky zelenina) je tento recept jednoduchý, přesto plný chuti.
Dopřejte si dokonalou plněnou vepřovou pečeni připravenou metodou sous vide! Díky marinování v ochuceném láku zůstane maso šťavnaté a plné chuti, zatímco jemná náplň z brokolice, sýra Provolone a parmazánu...
Zajímavý a neokoukaný postup přípravy hovězí svíčkové. Je neuvěřitelné, že stačí jen pár ingrediencí a během pár hodin budete na talíř servírovat opravdovou mňamku. Jen dávejte pozor na množství česneku....
Objevte dokonalou kombinaci jemného mořského vlka a aromatické miso-zázvorové marinády. Díky metodě sous vide zůstane ryba šťavnatá a po krátkém opečení na pánvi získá lahodnou...
Sous vide vaření nejenže zaručuje výjimečnou verzi konfitovaného kachního stehna, ale celý proces přípravy je mnohem jednodušší než tradiční metoda. Při pečení při přesné, stálé a nízké teplotě jsou kachní...
Milujeme jehněčí maso v celé jeho hravé kráse, ale ne každý to cítí stejně. S tímto velkým chutným receptem na medovo-rozmarýnové jehněčí se však povede...
My doma lososa milujeme. Tento recept je skvělý i proto, že je vše rychle hotové. Ideální je i pro nedělní oběd a přitom neprostojím celý den v kuchyni.