blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Cuisine: Anglická

Cuisine: Anglická

Velká Británie – tři velmi odlišné země, Anglie, Skotsko a Wales, každá s bohatou a rozmanitou historií a kulturou. Možná právě to vysvětluje rozmanitost jejích kulinářských tradic.

Historie Velké Británie hraje velkou roli v jejích tradicích, kultuře – a jídle. Římané na Ostrovy například přinesli třešně, kopřivy (které se používají jako salátová zelenina), zelí a hrách a také zdokonalili pěstování plodin, jako je kukuřice. A donesli také víno! Římané byli plodnými staviteli silnic, které poprvé umožnily snadnou přepravu produktů po celé zemi. Poznávejte všechny tyto náležitosti a detaily společně s našimi recepty a ponořte se do tradice Velké Británie.

Získejte informace o tom, co je to anglická kuchyně a jak si ji můžete připravit doma, snadno za pomoci metody sous vide.

Sdílet

Hovězí chuck roll pečeně

Čas vaření: 24 hod 30 min
  • Hovězí maso
  • Anglická Anglická
Kousek masa z hovězího krku, který sous-vide vaření promění v delikátní a superšťavnatou pečínku. Pro lehkou křupavost na závěr opečte na pánvi. Skvěle chutná třeba s batátovým pyré a bagetkami. Na večeři nejlépe...

Iva Dohnalová

14.3.2022
Like 1
Sdílet

Krůtí prsa s křupavou kůžičkou

Čas vaření: 4 hod
  • Krůtí
  • Anglická Anglická
Pokud jste dostali chuť na měkoučká krůtí prsa, dokonale uvařená a šťavnatá, pak je tu recept přímo pro vás. Do křupava upečená kůžička jídlu dodá to, co byste mohli postrádat...

Iva Dohnalová

9.3.2022
Like 1
Sdílet

Sous vide roastbeef

Čas vaření: 220 min
  • Hovězí maso
  • Anglická Anglická
Možná tomu ani nebudete chtít věřit, ale příprava roastbeefu je děsně jednoduchá. Tím spíš pokud ji připravíte metodou sous vide a v troubě roastbeef budete jenom dopékat. Jak si roastbeef doma...

ladyambientte

5.3.2022
Like 18
Sdílet

Karamelová dezertní sklenička

Čas vaření: 5 hod 15 min
  • Dezerty
  • Anglická Anglická
Tento dekadentní a hustý dezert je naprostý sen! Klasický karamel zde nahradíme z anglického receptu takzvaným Butterscotch, ve kterém se použijeme hnědý cukr. Krém bude nádherně hladký a jemný. Nazdobit...

Iva Dohnalová

28.2.2022
Like 0
Sdílet

Irské jehněčí stew

Čas vaření: 4 hod
  • Zvěřina, skopové a jehněčí
  • Anglická Anglická
Tohle jídlo bychom mohli (alespoň vzhledově) přirovnat k českému bramborovému guláši za použití jehněčího masa. Chuť i použitá zelenina je ale lehce odlišná. Spoustu lidí si jehněčí maso dopřává raději...

Iva Dohnalová

13.2.2022
Like 1
Sdílet

Rebarborový crumble

Čas vaření: 1 hod 50 min
  • Dezerty
  • Anglická Anglická
Elegantní a delikátní dezert, který je nesmírně jednoduchý a přitom v sobě skrývá perfektní balanc měkkosti a křupavosti. Rebarbora v horké lázni nabere chuť francouzského likéru a opečená máslová drobenka...

Iva Dohnalová

28.8.2021
Like 3
Sdílet

Kurkumové tofu s brambory, kukuřicí a cukrovým hráškem

Čas vaření: 2 hod 15 min
  • Zelenina
  • Anglická Anglická
Když vyberete správné komponenty, můžete vařit celé jídlo dohromady v jednom sous-vide pytlíku a nic mu nebude chybět. Tofu, brambory, kukuřici a cukrový hrášek je zrovna ten případ a kurkuma...

Iva Dohnalová

5.7.2021
Like 1
Sdílet

Sous-vide nakládané hrozny

Čas vaření: 1 hod
  • Ovoce
  • Anglická Anglická
Sous-vide nakládané hroznové víno je překvapivá dobrota. Přidat je můžete třeba do kuřecího salátu nebo je mít po ruce jako malé občerstvení. V uzavřené nádobě bez přístupu vzduchu vydrží v...

Iva Dohnalová

27.6.2021
Like 1
Sdílet

Čokoládový pudink ve sklenici

Čas vaření: 9 hod 25 min
  • Dezerty
  • Anglická Anglická
Asi neexistuje větší sázka na jistotu, co se dezertu týče. Ať už vaříte pro děti a nebo pro hrstku sofistikovaných gurmánů, všichni jej milují. Pudink má všechno – tu krémovou...

Iva Dohnalová

7.6.2021
Like 2
Sdílet

Kuřecí prsa v Panko strouhance na houbách

Čas vaření: 1 hod 30 min
  • Drůbež
  • Anglická Anglická
Už žádné trápení se složitým smažením. S tímhle receptem vyšvihnete perfektní kuře v Panko strouhance propečené skrz naskrz k dokonalosti. Celé manévrování s pánvičkou Vám nezabere víc, než 5 minut,...

Iva Dohnalová

21.4.2021
Like 2
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
  • Admin: Sous vide steak
  • Stanislav: Sous vide steak
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....