Background Image

Sous Vide kuřecí a avokádový salát

0 0
Sous Vide kuřecí a avokádový salát

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 kuřecí prso
1 avokádo nakrájené na kousky velikosti sousta
10 cherry rajčátka rozpůlená
225 gramů řecký salát
2 lžíce olivový olej
1 lžíce citronová šťáva
1 stroužek česnek rozdrcený
na dochucení sůl a pepř
2 lžičky med

Žít zdravě není zase tak složité. A s tímto salátem to jde i chutně.

Vlastnosti:
  • Low Carb
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Kuřecí maso a avokádo je skvělá kombinace v salátu. S bílkovinami a ovocem (ano avokádo je botanicky zelenina) je tento recept jednoduchý, přesto plný chuti.

Postup

1
Hotovo
1 hodina 16 minut

Uvaříme maso

Předehřejte sous vide vařič na požadovanou teplotu a dejte vařit kuřecí maso po dobu 1 hodiny 15 minut. Prsa osolte a opepřete a smažte na pánvi na 1 lžíci olivového oleje 30 sekund z každé strany, poté nakrájejte

2
Hotovo
1 minuta

Připravíme omáčku

Smíchejte česnek, citronovou šťávu a olivový olej a med v malé misce.

3
Hotovo
1 minuta

Dokončujeme a servírujeme

Smíchejte všechny ostatní ingredience na salát a promíchejte salát v dresinku, navrch dejte kuřecí maso a dochuťte solí a pepřem.

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

JC’s Perfect 36h BBQ vepřová žebírka
předchozí
Perfektní BBQ vepřová žebírka vařená 36 hodin
květákové steaky sous vide
další
Sous Vide steaky z květáku
JC’s Perfect 36h BBQ vepřová žebírka
předchozí
Perfektní BBQ vepřová žebírka vařená 36 hodin
květákové steaky sous vide
další
Sous Vide steaky z květáku

Přidejte svůj komentář