Ingredience
- celý hovězí bůčekHovězí pupek
- 8 polévkových lžic kachní sádlo
- led
- ledová voda
- 1/4 šálku paprika mletá
- 1/4 šálku + 2 polévkové lžíce sušený česnek
- 1/4 šálku + 2 polévkové lžíce steakové kořeníMožno nahradit grilovacím kořením
- 1 polévková lžíce pálivá uzená paprika
- 1 polévková lžíce vegeta
Recept
Abychom dosáhli neodolatelné chuti bůčku metodou sous vide je potřeba si přichystat kvalitní ingredience – zejména pak kvalitní kus hovězího masa. Klíčem je nastavení správné teploty vodní lázně, která je potřeba udržet po dobu 48 hodin. Výsledkem je neodolatelný kus hovězího bůčku, který se bude rozpadat na jazyku.
Postup
1 Hotovo |
ChystáníNachystáme si vše co budeme potřebovat a připravíme přístroj. |
2 Hotovo |
Připravíme vodní lázeň |
3 Hotovo |
Nakrájíme maso |
4 Hotovo |
Připravíme směs koření |
5 Hotovo |
Vložíme do vodní lázně |
6 Hotovo |
Zchladíme |
7 Hotovo |
Grilujeme |