Background Image

Italské klobásové sendviče Sous Vide

0 0
Italské klobásové sendviče Sous Vide

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1/2 kilogramu Klobásy sladké nebo pálivé
1 červená paprika zbavená semínek, jádřinců a nakrájená na plátky
1 žlutá paprika zbavená semínek, jádřinců a nakrájená na plátky
1 bílá cibule nakrájená na tenké plátky
1 stroužek česneku nasekaný
110 g se šťávou rajčata v konzervě možno nahradit cherry rajčaty
5 g sušené oregano
5 g sušená bazalka
5 ml extra panenský olivový olej
na dochucení sůl a pepř
4 tvrdý rohlík nebo 4 kusy nakrájeného bochníku chleba

Skvělé ve spojení s polentou i samostatně.

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Italské klobásy s pořádnou dávkou zeleniny a italského koření = neodolatelné spojení

Pomalé vaření klobásy, papriky, cibule, rajčat a italského koření dělá z tohoto pokrmu jídlo, kterému nikdo neodolá. Skvělé na italských závitcích, ale také skvělé jako hlavní jídlo podávané s přílohou v podobě polenty.

Postup

1
Hotovo
3 hodiny

Zapneme vařič

Ohřejte vodu na 60ºC ve vašem soud vide vařiči. Papriku, cibuli, česnek, oregano, bazalku a rajčata rovnoměrně rozdělte do dvou sáčků. Utěsněte pomocí metody ponoření do vody pro vytvoření vakua. Vložte do vody a vařte 3 hodiny.

2
Hotovo
1 minuta

Ke klobásám..

Jakmile tento čas uplyne, vyjměte sáčky z vody. Na velké nepřilnavé pánvi rozehřejte olej na vysokou teplotu.Klobása bude připravena rychle. Mohla by stačit asi 1 minuta na každou stranu.

3
Hotovo
5 minut

Zeleninu na pánev

Nalijte všechnu zeleninu a jakoukoli tekutinu ze sáčku do pánve. Přidejte štědrou špetku soli a spoustu čerstvě mletého pepře podle chuti. Vařte, dokud se všechna tekutina neodpaří.

4
Hotovo
20 vteřin

Servírujeme

Chcete-li podávat, položte každý článek klobásy na baletku nebo jen tak na talíř. Navrch dejte velké množství papriky a cibule a ihned podávejte.

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

Sous vide kuřecí prsíčka
předchozí
Sous vide kuřecí prsíčka
Sous Vide Šalvějové vepřové kotlety s mrkví a jablečným salátem
další
Sous Vide Šalvějové vepřové kotlety s mrkví a jablečným salátem
Sous vide kuřecí prsíčka
předchozí
Sous vide kuřecí prsíčka
Sous Vide Šalvějové vepřové kotlety s mrkví a jablečným salátem
další
Sous Vide Šalvějové vepřové kotlety s mrkví a jablečným salátem

Přidejte svůj komentář