Wasabi klobása s cibulovou marmeládou

0 0
Wasabi klobása s cibulovou marmeládou

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 ks klobása Bockwurst nebo podobná
1/4 šálku pivo
1 lžíce wasabi prášek
CIBULOVÁ MARMELÁDA
2 ks bílá cibule
3 lžíce sójová omáčka
2 lžíce cukr
2 lžíce rýžový vinný ocet
1/2 lžíce strouhaný zázvor
1 litr voda

Delikátní klobásky s příchutí japonské kuchyně

Vlastnosti:
  • Ostré
Kuchyně:

Ingredience

  • CIBULOVÁ MARMELÁDA

Recept

Sdílet

Recept připravujeme ideálně z tradiční německé klobásy Bockwurst, která z lázně vyjde opravdově hladká a úžasně šťavnatá. Wasabi ji lehce zpikantní, což perfektně vybalancuje sladkost cibulové marmelády s příchutí teriyaki.

Číst
Sous vide vaření – otázky a odpovědi

Postup

1
Hotovo

CIBULOVÁ MARMELÁDA

Předehřejte si lázeň o teplotě 65.5 °C.
Cibuli nakrájejte na jemné proužky a společně s ostatními ingrediencemi na cibulovou marmeládu smíchejte v hrnci. Povařte, dokud nebude cibule měkká dle vaší preference, případně můžete přidat vodu.

2
Hotovo

VAŘENÍ KLOBÁS

Vložte klobásky do sous-vide sáčku. Přidejte pivo a wasabi prášek. Vakuujte a vařte po dobu 2 hodin.
Pokud bude sáček plavat, připněte ho klipem nebo zatěžkejte.

3
Hotovo

OPEČENÍ KLOBÁS

Po uvaření klobásky osušte papírovými utěrkami a rozpalte pánev s olejem na vysokou teplotu (případně gril). Opečte ze všech stran do tmavě hněda a křupava.

4
Hotovo

SERVÍROVÁNÍ

Rozkrojte bulky, vložte klobásky a pokryjte cibulovou marmeládou.

Zdroj: foodfornet.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

sous-vide uzená hovězí žebra
předchozí
Sous-vide uzená hovězí žebra
mahi mahi s jalapeno limetkovým máslem
další
Mahi mahi s jalapeño-limetkovým máslem
sous-vide uzená hovězí žebra
předchozí
Sous-vide uzená hovězí žebra
mahi mahi s jalapeno limetkovým máslem
další
Mahi mahi s jalapeño-limetkovým máslem

Přidejte svůj komentář