Ingredience
- cca 680 g mahi mahi filet s kůží
- sůl
- černý pepř mletý
- 1/4 šálku máslozměklé
- 1 lžička jalapeño papričkanajemno nakrájená
- 1 lžička limetková šťáva
- z 1 limetky limetková kůra
- 1/2 lžičky uzená paprika mletá
- 2 lžíce olivový olej
Recept
Mahi mahi neboli Zlak nachový je mořská ryba s pevným a chutným masem. Při přípravě sous-vide si můžete být jistí šťavnatostí a měkkostí zároveň. Papričky a limetky jí dodají skvělou chuť, pro výtečnou večeři filet doplňte rýží s koriandrem nebo salátem.
Postup
1 Hotovo |
VAŘENÍ RYBY |
2 Hotovo |
JALAPENO-LIMETKOVÉ MÁSLOV malé misce smíchejte změklé máslo, nakrájenou papričku, kůru z limetky, limetkovou šťávu a uzenou papriku. Dejte stranou. |
3 Hotovo |
OPEČENÍ A SERVÍROVÁNÍOpatrně vyjměte filety z lázně a kompletně osušte poklepáním papírovými utěrkami. Zdroj: allrecipes.com |