Ingredience
-  2 kg falešná jemná pečeně
-  220 gramů houby
-  8 plátků prosciutto (pršut)
-  1, nakrájená nadrobno šalotka
-  3 stroužky Česnek nasekaný nadrobno
-  1 lžíce pikantní hnědá hořčice
-  1 lžíce košer sůl
-  1 lžička černý pepř
-  2 pláty Listové těsto
-  1 rozšlehané čerstvé vejce
Recept
Perfektně propečené hovězí maso v kombinaci s umami z hub a prosciutto, to vše zabalené do listového těsta. Je čas na kalorickou pecku!
Postup
| 1 Hotovo  dle zařízení + 5 minut | Pustíme vařič | 
| 2 Hotovo  48 hodin | Vaříme | 
| 3 Hotovo  8 minut | Osušit a šup s tím do lednice | 
| 4 Hotovo  5 minut | Jde se na omáčku | 
| 5 Hotovo  3 minuty | Začneme vrstvit | 
| 6 Hotovo  35 minut | Zabalíme to | 
| 7 Hotovo  5 minut | Listové těsto do akce | 
| 8 Hotovo  35 minut | Znovu zabalíme | 
| 9 Hotovo  5 miniut | Znovu z mrazáku už naposledyVyjměte hovězí maso z mrazáku a opatrně rozbalte potravinářskou folii. VOLITELNĚ: Pomocí mřížkového vykrajovátka na pečivo nakrájejte proužek těsta dlouhý jako vaše hovězí maso a překryjte ho přes stávající pečivo, abyste vytvořili zábavný design. Pokud nepoužíváte mřížku na pečivo, nakrájejte pečivo nožem v designu dle vašeho výběru. Pečivo potřeme vajíčkem. | 
| 10 Hotovo  25 minut | Předehřejte troubu | 


 
                 
                



