Sous Vide vepřová panenka s jablečným máslem

0 0
Sous Vide vepřová panenka s jablečným máslem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 vepřová panenka
1 sklenice jablečné máslo
čerstvý rozmarýn
sůl
černý pepř

Recept na neobyčejnou vepřovou panenku

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Vepřové maso a jablka. Nadčasová tradice. Položte na váš stůl šťavnaté a jemné vepřové maso se sladkou příchutí jablečného másla. Stačí 5 ingrediencí a budete za kuchařskou hvězdu.

Postup

1
Hotovo
dle zařízení

Zahřejeme vařič

Nastavíme soud vide lázeň na 57,2 °C pro maso pěkně růžové. Pokud chcete maso mít tvz. medium-rare, pak potřebujete teplotu 62,8 °C pro jemné a šťavnaté, ale celé bílé.

2
Hotovo
10 minut

Připravíme maso

Vepřové maso osolíme a opepříme. Vepřové maso bohatě potřete jablečným máslem a zabalte do něj pár snítek čerstvého rozmarýnu.

3
Hotovo
2 hodiny

Vaříme

Vložte sáček do vodní lázně a vařte dvě hodiny.

4
Hotovo
3 minuty

Po uvaření

Vepřové maso vyjmeme ze sáčku, dobře osušíme, znovu osolíme, opepříme a zalijeme jablečným máslem.

5
Hotovo
8 minut

Rozpalte gril!

Opékáme na rozpáleném grilu nebo na litinové pánvi. Nechte nakonec chvilku odpočinout. Pak už jen krájejte, servírujte a nechte si chutnat.

6
Hotovo
blank
tandoori masala tacos
předchozí
Tandoori Carnitas Tacos
hovězí maso v kombinaci s umami z hub a prosciutto, to vše zabalené do listového a jemného listového těsta.
další
Sous Vide hovězí Wellington
tandoori masala tacos
předchozí
Tandoori Carnitas Tacos
hovězí maso v kombinaci s umami z hub a prosciutto, to vše zabalené do listového a jemného listového těsta.
další
Sous Vide hovězí Wellington

One Comment Skrýt komentáře

Přidejte svůj komentář

blank
10% SLEVA
Exkluzivní sleva na celý sortiment značky Lauben
SOUSVIDERECEPTY
10% SLEVA
Exkluzivní sleva na celý sortiment značky Lauben
SOUSVIDERECEPTY
blank