Možná nejste velcí fanoušci tzv. sladkých brambor, ale to je možná proto, že jste je ještě neochutnali uvařené k dokonalosti. A co teprve ve formě hranolek! Batáty uvaříme sous-vide a...
Kdo tvrdí, že si vegetariáni nemůžou dát hodně dobrý steak? Nemusí být totiž z masa, a i tak bude delikátní a výživný – třeba ten náš květákový s tahini dipem....
Brambora a pórek jsou odjakživa dobrými parťáky a když je uvaříte sous-vide, můžete z nich udělat skvělou polévku vyvážené chuti. Celé vaření zabere pod 2 hodiny času a je tak...
Další z proslulých francouzských omáček, která je prostě klasikou. Dá se připravit složitější cestou, anebo jednoduše v horké lázni bez potřeby neustálého monitorování. Stačí smíchat, vařit, pak trošku rozšlehat a...
Pokud taky milujete artyčoky, pak máme skvělou zprávu – můžete si je snadno připravit sami v horké lázni! Po uvaření je stačí rychle opéct na grilu a je hotovo. Výsledek...
Příprava steaku z tuňáka klasickými způsoby vyžaduje hodně odhadování a nejistoty, jaký bude uvnitř. Pokud se s námi pustíte do vaření tuňáka sous-vide, můžete si být předem jistí výsledkem při...
Trhané vepřové maso sous-vide, které je absolutně delikátní a má nespočet využití. Je to skvělé hlavní jídlo, které můžete podávat k obědu nebo večeři, zároveň je ale dost atraktivní na...
Výborné jehněčí maso, které se vám bude v puse krásně rozpadat. Maso je po celou dobu rovnoměrně vařeno, díky přesné teplotě vaření ve vodní lázni. Maso je jemné a velmi...
Žádná kašovitá struktura, ale křupavé a výborné fazolky, a to díky metodě vaření sous vide. Zelené fazolky jsou vhodné jako příloha k steaku či mořským plodům. Jsou bohaté na železo, bílkoviny...
Tohle je základní recept na skvělé masové kuličky připravené sous-vide. Odsud se můžete vydat jakýmkoli směrem – třeba přidat mexické koření pro pálivější verzi, ogrilovat si je, a nebo zalít...