Ingredience
- 500 g Kuřecí prsní řízek na kostičky
- 1 kousek Nasekaný zázvor najemno
- 6 stroužků Česnek nasekaný nadrobno
- 1 kus Červená cibule nakrájená nadrobno
- 1/2 šálku Nakrájená rajčata
- 3 polívkové lžíce garam masala
- 1 šálek kokosové mléko
- 1 hrst Nasekaný čerstvý koriandr
- 1-2 polévkové lžíce ghí
- podle chuti sůl
Recept
Tradiční indické jídlo, Chicken Tikka Masala, se skládá z kousků pečeného kuřete ve smetanové, oranžově zbarvené světlé kari omáčce. Toto tradiční jídlo upravujeme tak, že kuře místo pečení vaříme sous vide, aby bylo maso křehčí a šťavnatější.
Postup
1 Hotovo 4 minuty |
Příprava kari základu |
2 Hotovo 1 minuta |
Rajčata přichází na scénu |
3 Hotovo 5 minut |
Přidejte koření |
4 Hotovo 2 minuty |
Už jen mléko.. |
5 Hotovo 5 minut |
Pokud chcete, můžete to všechno ještě rozmixovat |
6 Hotovo 60 minut |
Přišel čas, připravit si Sous Vide sáček |
7 Hotovo |
Podávání |