blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Domů
  • Ingredient: sůl

Ingredient: sůl

Sdílet

Zelené fazole s česnekem

Čas vaření: 1 hod 1 min
  • Zelenina
  • Anglická Anglická
Žádná kašovitá struktura, ale křupavé a výborné fazolky, a to díky metodě vaření sous vide. Zelené fazolky jsou vhodné jako příloha k steaku či mořským plodům. Jsou bohaté na železo, bílkoviny...

Michaela Lukešová

26.1.2021
Like 0
Sdílet

Sous vide masové kuličky

Čas vaření: 2 hod 20 min
  • Hovězí
    Tohle je základní recept na skvělé masové kuličky připravené sous-vide. Odsud se můžete vydat jakýmkoli směrem – třeba přidat mexické koření pro pálivější verzi, ogrilovat si je, a nebo zalít...

    Iva Dohnalová

    25.1.2021
    Like 0
    Sdílet

    Cuketa s parmezánem

    Čas vaření: 29 min
    • Zelenina
    • Italská Italská
    Naprosto vynikající cuketa, která díky mětode sous vide, je uvařena krásně do měkka. Zdravé, výživné a velmi chutné jídlo, které oceníte v každém ročním období.

    Michaela Lukešová

    24.1.2021
    Like 0
    Sdílet

    Chobotnice sous vide s citronovou omáčkou

    Čas vaření: 6 hod 27 min
    • Ryby
    • Španělská Španělská
    Může se zdát vaření chobotnice doma náročné, díky jejím tvrdým tkáním, ale není tomu tak. Díky metodě sous vide se chobotnice pomalým vařením uvaří do měkka. Budete mít jemné masíčko,...

    Michaela Lukešová

    23.1.2021
    Like 1
    Sdílet

    Vepřové na jehle s piri piri omáčkou

    Čas vaření: 12 hod
    • Vepřové
      Známá portugalská omáčka Piri-piri se skvěle hodí k vepřovému masu. Na špízy jsme zvolili vepřovou plec, která je po přípravě sous-vide skvěle měkká a šťavnatá. Výsledkem této kombinace je velice...

      Iva Dohnalová

      23.1.2021
      Like 0
      Sdílet

      Créme Brûlée Sous Vide

      Čas vaření: 5 hod 55 min
      • Dezerty
      • Francouzská Francouzská
      Krémový dezert s křupavou vrstvou karamelové polevy. Metoda sous vide zaručuje perfektní výsledek, nemusíte se tak obávat sraženého krému. Společně s mátou a čerstvým ovocem dojde k dokonalé souhře chutí.

      Michaela Lukešová

      21.1.2021
      Like 0
      Sdílet

      Teplý salát z červené řepy a quinoy

      Čas vaření: 1h 40 min
      • Zelenina
      • Americká Americká
      Snažíte se jíst zdravě a k tomu milujete červenou řepu? Pak musíte vyzkoušet tento recept! Červená řepa zůstane sous-vide vařením krásně šťavnatá a přidáním bylinek a pomerančové slupky velice svěží....

      Iva Dohnalová

      14.1.2021
      Like 1
      Sdílet

      Vepřové kotlety bez kosti

      Čas vaření: 1 hod 30 min
      • Vepřové
      • Česká Česká
      Vykostěné vepřové kotlety jsou na vaření velmi jednoduché a chutnají dokonale. Jsou šťavnaté a plné chuti. Rozlučte se s převařeným, vysušeným masem, tohle je úplně jiná souhra chutí.

      Michaela Lukešová

      14.1.2021
      Like 1
      Sdílet

      Omeleta s parmazánem a bylinkami

      Čas vaření: 25 min
      • Vejce
      • Česká Česká
      Jedním z oblíbených využití metody sous-vide je příprava vajíček. Vaření sice trvá déle, ale výsledek je nesrovnatelný. Navíc, pokud chcete hostit více lidí, nebudete se o moc víc namáhat, protože...

      Iva Dohnalová

      13.1.2021
      Like 0
      Sdílet

      Dýňový koláč ve sklenici

      Čas vaření: 1 hod 10 min
      • Dezerty
      • Americká Americká
      Při rodinných setkáních je někdy kuchyň tak zaneprázdněná a trouba jede skoro non-stop, že máte chuť se na dezert prostě vykašlat. Jinak byste museli péct i v noci. A nebo…...

      Iva Dohnalová

      9.1.2021
      Like 1
      Další

      Recepty

      Drůbež

      Drůbež

      Hovězí

      Hovězí

      Krůtí

      Krůtí

      Luštěniny

      Luštěniny

      Ryby

      Ryby

      Vejce

      Vejce

      Vepřové

      Vepřové

      Zelenina

      Zelenina

      Kuchyně

      Americká

      Americká

      Anglická

      Anglická

      Česká

      Česká

      Francouzská

      Francouzská

      Italská

      Italská

      Mexická

      Mexická

      Nejnovější komentáře

      • Cibuli na másle???: Sous vide hovězí guláš
      • Zapy: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
      • Janko: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
      • Křepelčí maso a vajíčka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
      • Admin: Nejlepší „mojo“ marináda na maso

      O sous vide

      • Co je sous vide?
      • 4 základní kroky sous vide vaření
      • Sous vide – otázky a odpovědi
      • Je sous vide vaření bezpečné?

      Pro začátek

      • Sous vide v hrnci na sporáku
      • Do čeho sous vide zabalit?
      • Sous vide – teploty a časy
      • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

      Recepty

      • Low Carb
      • Bez lepku
      • Vegetariánské
      • Veganské

      © 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats