Ingredience
- sůl
- černý pepř
- podmáslí
- hladká mouka
- 1 lžička paprika mletá
- 1 lžička česnekový prášek
- 1 lžička cibule prášek
- Řepkový, arašídový nebo rostlinný olej na smažení
- 1/2 lžičky mletá hořčice
Recept
Ameriko, tohle jídlo se ti vážně povedlo. Pojďme si připravit smažené kuře jako skvělé občerstvení pro sledování sportovních utkání, ale i pohodové rodinné sešlosti.
Smažené kuře. Snad každý to miluje, ale ne každý je natolik sebevědomý, aby si ho připravil doma. Zde přichází na řadu sous vide. Díky sous vide se nemusíte bát, že je kuře nedodělané… nikdy! Pokaždé je uvařeno k dokonalosti! Pokud máte oslavu, můžete dokonce uvařit kuře dopředu a jen smažit na párty! Méně stresu je vždy nejlepší, tak si jděte dát kuře a dobře vychlazené pivo a pochutnejte si na smažených kuřecích hodech!
Postup
1 Hotovo 8 minut |
PřípravaNastavte svůj Sous Vide vařič na 68,3ºC. Kuřecí maso rozdělíme na jednotlivé kousky. Kuře silně osolte. Během vaření se tak vytvoří solný roztok, který pomůže udržet maso šťavnaté. Rozporcované kuře rozdělte, jako na obrázku. Větší kousky se budou vařit delší dobu než ty menší. |
2 Hotovo 2 minuty |
Smažíme |
3 Hotovo 3 minuty |
Obalujeme |
4 Hotovo 2-3 minuty |
Smažíme |