Background Image

Sous Vide trhané vepřové maso

0 0
Sous Vide trhané vepřové maso

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
2,5 kg vykoštěná vepřová plec
1/2 šálku oblíbené BBQ koření

Propečené, křupavé a možné podávat na tisíc způsobů.

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Moderní, rychle připravené, stylové jídlo plné chuti.

Moderní, stylové, neokoukané. Takové je trhané vepřové maso připravené metodou sous vide. Takto připravené šťavnaté maso můžete podávat s paníny, v toustu, jako burger nebo s hranolkami. Zkrátka ať zvolíte cokoliv, tohle maso bude prostě nebesky dobré.

Postup

1
Hotovo
24 hodin

První a v podstatě poslední krok...

Nastavte sous vide vařič na 73,9 °C Vepřovou plec okořeňte 1/2 třeně. Obě strany bohatě natřete. Vložte do vakuového sáčku nebo velkého znovu uzavíratelného sáčku na zip. Vložte do vodní lázně a vařte 24 hodin.

2
Hotovo
30 minut

Po uplynutí 24 hodin..

Vyjměte vepřové maso ze sáčku, dobře osušte a okořeňte zbývajícím třením. Vložte do trouby na 30 minut, dokud nebude mít zvenčí pěknou křupavou kůrku.

3
Hotovo
3 minuty

Podáváme

Vytáhněte vepřové maso a užívejte si! Používejte na sendviče, v tacos nebo jakkoli chcete

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

Sous Vide Prime Rib
předchozí
Sous Vide Prime Rib
Sous Vide zázvorovo-česneková kachní prsa
další
Sous Vide zázvorovo-česneková kachní prsa
Sous Vide Prime Rib
předchozí
Sous Vide Prime Rib
Sous Vide zázvorovo-česneková kachní prsa
další
Sous Vide zázvorovo-česneková kachní prsa

Přidejte svůj komentář