Ingredience
-
4 ks sous vide vepřové kotlety
-
podle potřeby romesco z lískových oříšků a pistácií
-
12 ks karamelizované karotky
-
podle potřeby řecký jogurtbílý
Recept
S výrazným vepřovým, karamelizovanou mrkví a chutnou omáčkou romesco je tento pokrm nenápadný způsob, jak předvést dobrý vkus a sofistikované znalosti nejlepších kombinací chutí.
Vařením vepřového sous vide – za pomoci hrnce na plotně nebo jakéhokoliv jiného vybavení, které preferujete – znamená, že můžete určit stupeň vaření přesně podle své chuti, aniž byste něco zkazili. Výsledkem vždycky bude šťavnatá kotletka s křupavou hnědou krustičkou na povrchu, která společně se sladkou mrkví a výraznou omáčkou romesco s oříšky a pistáciemi chutná neskutečně dobře.
Pro maximální požitek z tohoto jídla nakonec můžeme přidat chladný krémový dip z obyčejného řeckého jogurtu. Ovšem ať už toto jídlo budeme podávat s dipem nebo bez něj, jedná se o pokrm, který vypadá neobyčejně elegantně, ale vzhledem k jednoduché přípravě se stane velmi oblíbeným způsobem, jak pohostit vaše návštěvy.
Recept na sous vide kotlety.
Recept na romesco z lískových oříšků a pistácií.
Recept na karamelizované karotky.
Postup
1
Hotovo
10
|
Připravíme sous vide vepřové kotletyRecept na sous vide kotlety. |
2
Hotovo
10
|
Připravíme romesco z lískových oříšků a pistáciíRecept na romesco z lískových oříšků a pistácií. |
3
Hotovo
30
|
Připravíme karamelizované karotkyRecept na karamelizované karotky. |
4
Hotovo
10
|
Naaranžujeme a servírujeme |