Background Image

Sous vide vepřové kotlety s mrkví a romesco

0 0
Sous vide vepřové kotlety s mrkví a romesco

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 ks sous vide vepřové kotlety
podle potřeby romesco z lískových oříšků a pistácií
12 ks karamelizované karotky
podle potřeby řecký jogurt bílý

Šťavnatá kotletka s křupavou hnědou krustičkou na povrchu, která společně se sladkou mrkví a výraznou omáčkou romesco chutná neskutečně dobře.

Ingredience

Recept

Sdílet

S výrazným vepřovým, karamelizovanou mrkví a chutnou omáčkou romesco je tento pokrm nenápadný způsob, jak předvést dobrý vkus a sofistikované znalosti nejlepších kombinací chutí.

Vařením vepřového sous vide – za pomoci hrnce na plotně nebo jakéhokoliv jiného vybavení, které preferujete – znamená, že můžete určit stupeň vaření přesně podle své chuti, aniž byste něco zkazili. Výsledkem vždycky bude šťavnatá kotletka s křupavou hnědou krustičkou na povrchu, která společně se sladkou mrkví a výraznou omáčkou romesco s oříšky a pistáciemi chutná neskutečně dobře.

Pro maximální požitek z tohoto jídla nakonec můžeme přidat chladný krémový dip z obyčejného řeckého jogurtu. Ovšem ať už toto jídlo budeme podávat s dipem nebo bez něj, jedná se o pokrm, který vypadá neobyčejně elegantně, ale vzhledem k jednoduché přípravě se stane velmi oblíbeným způsobem, jak pohostit vaše návštěvy.

Recept na sous vide kotlety.

Recept na romesco z lískových oříšků a pistácií.

Recept na karamelizované karotky.

Postup

1
Hotovo
10

Připravíme sous vide vepřové kotlety

Recept na sous vide kotlety.
Jakmile jsou vepřové kotlety ve vodní lázni, můžeme se přesunout ke kroku číslo 2. a začít připravovat romesco.

2
Hotovo
10

Připravíme romesco z lískových oříšků a pistácií

3
Hotovo
30

Připravíme karamelizované karotky

4
Hotovo
10

Naaranžujeme a servírujeme

Na teplý talíř rozprostřeme bohatou vrstvu romesco. Podle chuti přidáme bílý jogurt.
Na vrstvu dipu poklademe několik karamelizovaných karotek. Navrch opatrně vložíme sous vide vepřovou kotletu, kterou předem opepříme a osolíme. Okamžitě podáváme.

blank
předchozí
Karamelizované karotky
Sous vide steak
další
Sous vide steak
předchozí
Karamelizované karotky
Sous vide steak
další
Sous vide steak

Přidejte svůj komentář

blank
10% SLEVA
Exkluzivní sleva na celý sortiment značky Lauben
SOUSVIDERECEPTY
10% SLEVA
Exkluzivní sleva na celý sortiment značky Lauben
SOUSVIDERECEPTY
blank