Trhané vepřové maso sous-vide, které je absolutně delikátní a má nespočet využití. Je to skvělé hlavní jídlo, které můžete podávat k obědu nebo večeři, zároveň...
Setkali jste se s receptem na přípravu sous vide jídla, u kterého je uvedena doba přípravy 12, 24 nebo dokonce 48 hodin? Je zřejmé, že vařit něco tak dlouho může...
Všimli jste si, že po skončení vaření zůstává v sáčku všechna šťáva? Ze sáčku vyndáte maso a zbytek obsahu vyhodíte do odpadu? V tomto článku vám vysvětlím, o jaké šťávy se jedná...
Ať už budeme mluvit o křupavé kůžičce nebo šťavnatém masu, všichni se asi shodneme na tom, že nejlepší je kachna. V naší redakci jsme přivedli kachní prsíčka až k dokonalosti sous vide...
Náš hovězí vývar je chuťově silnější než ostatní a opravdově hustý – je to vlastně něco mezi vývarem a demi-glace. Přitom není třeba nic redukovat, protože jsme použili rosolovité kusy...
Ať už vaříte pro dva nebo pro velkou skupinu, nezapotíte se. Každý dostane dokonale uvařený steak. Jak je to možné? Uvařte ho sous-vide a v japonském...
Vzhledem k množícím se dotazům na naši redakci vám představujeme vepřový tenderloin steak tak, jak ho máme nejradši. Vepřový tenderloin je pro kuchaře naprosto perfektní maso – jednoduše se připravuje a...
Pokud máte rádi maso, pravděpodobně si rádi pochutnáte na dobrém steaku. Jednou z nejlepších vlastností steaku je, že jej lze připravit mnoha různými způsoby v závislosti na efektu, kterého chcete...
Vyhlášené francouzské paté je považováno za luxusní jídlo z restaurace – to, jak ho podávají na opečené bagetce s marmeládou a exotickým ovocem vyvolává ten...
Sous-vide připravené šťavnaté a růžovoučké medailonky z vepřové panenky. K tomu slanina a hořčicová omáčka…prostě excelentní jídlo. Maso je uvařené tak, jak by mělo být. Dokonale křehké a šťavnaté, k...
Kousek masa z hovězího krku, který sous-vide vaření promění v delikátní a superšťavnatou pečínku. Pro lehkou křupavost na závěr opečte na pánvi. Skvěle chutná třeba s batátovým pyré a bagetkami. Na večeři nejlépe...