Ingredience
-  450 g vepřové kotlety
 -  1/2 lžičky sušený česnek
 -  1/2 lžičky koriandr mletý
 -  1/4 lžičky mletý kmín
 - 
Dresink
 -  3 lžíce pomerančový džusčerstvý
 -  2 lžíce vinný ocet bílý
 -  1 lžíce med
 -  1 ks šalotka
 -  5 lžic olivový olej
 - 
Na smíchání
 -  2 šálky bulgur
 -  2 šálky míchaná zelenina
 -  čerstvá petrželnať
 
Recept
Znáte to – člověk někdy hledá rychlé a jednoduché jídlo, ale aby bylo zároveň chutné a vyvážené. Ideálním řešením je tento recept na sous-vide vepřové kotlety s obilninami a zeleninou. Je to úžasně dobrý, lehký a svěží hlavní chod – ta pomerančová zálivka ho skvěle rozjasní. Na tohle byste se rozhodně těšili na konci pracovního dne.
Zeleninu můžete zvolit podle své vlastní preference. V našem případě využijeme brokolici, dýni, červenou papriku a mrkev, ale můžete si namixovat cokoli, co máte zrovna po ruce. Stejně tak kotlety můžete nechat vcelku, pokud je to pro vás vzhledově přitažlivější.
Postup
| 
 1 Hotovo  | 
PŘÍPRAVA MASAPředehřejte si lázeň o teplotě 60°C.  | 
| 
 2 Hotovo  | 
PŘÍPRAVA ZELENINY A DRESSINGU | 
| 
 3 Hotovo  | 
SERVÍROVÁNÍVyjměte sáček z lázně, položte si kotlety na prkénko a osušte papírovými utěrkami nebo látkovou utěrkou. Lehce osolte a za 1-2 minuty z každé strany je opečte na pánvi do zlatova. Nakrájejte na malé kousky nebo proužky. Zdroj: www.amazingfoodmadeeasy.com  | 


                
                



