blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Slevy
blank
  • Domů
  • Ingredient: med

Ingredient: med

Sdílet

Kapustičky s piniovými oříšky

Čas vaření: 1 hod 15 min
  • Zelenina
  • Francouzská Francouzská
Kapustičky připravené sous-vide jsou jednu úroveň nad kapustičkami připravenými jakýmkoli jiným způsobem. Tohle bude váš oblíbený vitamínový kousek – prostě uvařené do měkké a zároveň křupavé dokonalosti. Je čas říci...

Iva Dohnalová

24.2.2021
Like 1
Sdílet

Horké broskve s modrým sýrem

Čas vaření: 25 min
  • Ovoce
  • Americká Americká
Tyto horké broskve můžete naservírovat na rodinné oslavě místo předkrmu, salátu, ale klidně i neobvyklého dezertu! Možná se vám zdá ta kombinace zvláštní, ale až ji ochutnáte, pochopíte.

Iva Dohnalová

27.1.2021
Like 0
Sdílet

Medová křupavá kachní prsa

Čas vaření: 2 hod 17 min
  • Drůbež
  • Česká Česká
Kachní prsa vařená metodou sous vide jsou naprostá bomba. Maso je šťavnaté a kůžička krásně křupavá, což je ideální kombinace. Jako přílohu můžete zvolit opečené brambory.

Michaela Lukešová

24.12.2020
Like 4
Sdílet

Sekané vepřové kotlety s pomerančovým dresinkem a zeleninou

Čas vaření: 2 hod 15 min
  • Vepřové
  • Americká Americká
Znáte to – člověk někdy hledá rychlé a jednoduché jídlo, ale aby bylo zároveň chutné a vyvážené. Ideálním řešením je tento recept na sous-vide vepřové kotlety s obilninami a zeleninou....

Iva Dohnalová

14.12.2020
Like 2
Sdílet

Sous-vide kuřecí tikka masala

Čas vaření: 2h 15 min
  • Drůbež
    Známá indická omáčka, která je velice populární také v Anglii. Bohužel je často podávána s lehce převařeným, a tudíž vysušeným, kuřecím masem. Příprava masa metodou sous-vide tento problém vyřeší, maso...

    Iva Dohnalová

    9.12.2020
    Like 4
    Sdílet

    Duhové karotky glazované v medu

    Čas vaření: 70 min
    • Zelenina
    • Francouzská Francouzská
    Tyto karotky jsou křehké a sladké, a to ani nezmiňuji, jak jednoduché je jejich vaření! Lze použít jakékoli barvy karotky, ale pokud smícháte různé barvy, vypadají na skvěle. Na talíři...

    Iva Dohnalová

    28.11.2020
    Like 2
    Sdílet

    Křupavý vepřový bůček ve sweet-chilli omáčce

    Čas vaření: 16 hodin
    • Vepřové
      Vepřový bůček známe všichni, ale zkuste si jej připravit metodou sous vide s domácí sweet-chilli omáčkou. Zažijete tak kousek Asie i ve své kuchyni

      Andrea Hrubá

      9.9.2020
      Like 12
      Sdílet

      Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem

      Čas vaření: 1 hod 50 min
      • Zelenina
      • Česká Česká
      Zelí předpřipravené metodou sous vide se určitě stane hvězdou Vašeho grilování, zkuste jej a zaručeně si pochutnáte

      Andrea Hrubá

      6.9.2020
      Like 7
      Sdílet

      Vepřová pečeně v pálivém medovo-hořčičném zábalu

      Čas vaření: 5 h
      • Vepřové
      • Česká Česká
      Vepřová pečeně je ideálním masem pro přípravu na grilu – i pokud maso na ohni necháte o něco málo déle, je krásně šťavnaté a rozplývá se na jazyce. A co...

      Admin

      15.5.2019
      Like 26
      Sdílet

      Sous vide kuřecí křidélka s medem a zázvorem

      Čas vaření: 4 h 20 min
      • Drůbež
      • Americká Americká
      Chystáte doma menší party? Tak to vám nesmí chybět některé sous vide speciality jako jsou kuřecí křidélka s medem a zázvorem. Osvědčila se nám třeba jako skvělé zobání k TV (takové hokejové...

      ladyambientte

      12.3.2019
      Like 13
      Další

      Recepty

      Drůbež

      Drůbež

      Hovězí

      Hovězí

      Krůtí

      Krůtí

      Luštěniny

      Luštěniny

      Ryby

      Ryby

      Vejce

      Vejce

      Vepřové

      Vepřové

      Zelenina

      Zelenina

      Kuchyně

      Americká

      Americká

      Anglická

      Anglická

      Česká

      Česká

      Francouzská

      Francouzská

      Italská

      Italská

      Mexická

      Mexická

      Nejnovější komentáře

      • Admin: Hovězí bůček na grilu
      • Admin: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
      • Eva: Je sous vide vaření bezpečné?
      • David: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
      • Admin: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

      O sous vide

      • Co je sous vide?
      • 4 základní kroky sous vide vaření
      • Sous vide – otázky a odpovědi
      • Je sous vide vaření bezpečné?

      Pro začátek

      • Sous vide v hrnci na sporáku
      • Do čeho sous vide zabalit?
      • Sous vide – teploty a časy
      • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

      Recepty

      • Low Carb
      • Bez lepku
      • Vegetariánské
      • Veganské

      © 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats