blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: med

Ingredient: med

Sdílet

Sous-vide salát Niçoise s asijskou zálivkou

Čas vaření: 50 min
  • Ryby
  • Francouzská Francouzská
I legendární salát z oblasti Nice se dá o hodně vylepšit, a to přípravou tuňáka v horké lázni. V našem receptu ho navíc zalijeme lehkou asijskou zálivkou namísto té francouzské....

Iva Dohnalová

16.11.2021
Like 2
Sdílet

Kukuřičky v medu a miso pastě

Čas vaření: 1 hod 15 min
  • Zelenina
  • Japonská Japonská
Šťavnaté a měkoučké klasy kukuřice, to je dokonalá letní dobrota. Se sous-vide navíc ještě jednodušeji připravená. A když se spojí s umami chutí másla z miso pasty a medu, je...

Iva Dohnalová

16.9.2021
Like 2
Sdílet

Losos s koriandrem, česnekem a limetkou

Čas vaření: 1 hod 45 min
  • Ryby
  • Americká Americká
Pokud hledáte vcelku zdravé a zároveň bezlepkové jídlo, tento recept rozhodně dobře poslouží. Sous-vide vařením bude ryba skvěle šťavnatá a bylinky v sáčku ji skvěle dochutí. Jakmile bude jídlo v...

Iva Dohnalová

16.7.2021
Like 3
Sdílet

Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem

Čas vaření: 3 hod 50 min
  • Zelenina
  • Francouzská Francouzská
Obyčejné zelí je úplně jiná liga, když je uvařené sous-vide. Po vaření ho stačí krátce ogrilovat, pokapat medovo-hořčičným dresinkem a můžete podávat!

Iva Dohnalová

31.3.2021
Like 5
Sdílet

Kapustičky s piniovými oříšky

Čas vaření: 1 hod 15 min
  • Zelenina
  • Francouzská Francouzská
Kapustičky připravené sous-vide jsou jednu úroveň nad kapustičkami připravenými jakýmkoli jiným způsobem. Tohle bude váš oblíbený vitamínový kousek – prostě uvařené do měkké a zároveň křupavé dokonalosti. Je čas říci...

Iva Dohnalová

24.2.2021
Like 2
Sdílet

Horké broskve s modrým sýrem

Čas vaření: 25 min
  • Ovoce
  • Americká Americká
Tyto horké broskve můžete naservírovat na rodinné oslavě místo předkrmu, salátu, ale klidně i neobvyklého dezertu! Možná se vám zdá ta kombinace zvláštní, ale až ji ochutnáte, pochopíte.

Iva Dohnalová

27.1.2021
Like 1
Sdílet

Medová křupavá kachní prsa

Čas vaření: 2 hod 17 min
  • Drůbež
  • Česká Česká
Kachní prsa vařená metodou sous vide jsou naprostá bomba. Maso je šťavnaté a kůžička krásně křupavá, což je ideální kombinace. Jako přílohu můžete zvolit opečené brambory.

Admin

24.12.2020
Like 8
Sdílet

Sekané vepřové kotlety s pomerančovým dresinkem a zeleninou

Čas vaření: 2 hod 15 min
  • Vepřové maso
  • Americká Americká
Znáte to – člověk někdy hledá rychlé a jednoduché jídlo, ale aby bylo zároveň chutné a vyvážené. Ideálním řešením je tento recept na sous-vide vepřové kotlety s obilninami a zeleninou....

Iva Dohnalová

14.12.2020
Like 2
Sdílet

Sous-vide kuřecí tikka masala

Čas vaření: 2h 15 min
  • Drůbež
  • Indická Indická
Známá indická omáčka, která je velice populární také v Anglii. Bohužel je často podávána s lehce převařeným, a tudíž vysušeným, kuřecím masem. Příprava masa metodou sous-vide tento problém vyřeší, maso...

Iva Dohnalová

9.12.2020
Like 4
Sdílet

Duhové karotky glazované v medu

Čas vaření: 70 min
  • Zelenina
  • Francouzská Francouzská
Tyto karotky jsou křehké a sladké, a to ani nezmiňuji, jak jednoduché je jejich vaření! Lze použít jakékoli barvy karotky, ale pokud smícháte různé barvy, vypadají na skvěle. Na talíři...

Iva Dohnalová

28.11.2020
Like 2
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Juraj: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
  • Admin: Sous vide steak
  • Stanislav: Sous vide steak
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....