Hovězí demi glace

0 0
Hovězí demi glace

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

1 - 1,5 l hovězí vývar
60 g červené víno
10 g glukózový sirup volitelná položka
4 g sůl
1 g glutaman sodný volitelná položka

Jemná omáčka, která se hodí jako ochucovadlo ke steakům.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový

Ingredience

Recept

Sdílet

Hovězí demi glace je bohatá hnědá omáčka připravená z hovězího vývaru a několika dalších ingrediencí. Hovězí demi glace slouží jako základ mnoha dalších omáček, samotná se však přidává k hovězím steakům a hamburgerům. Dáme vám návod, jak si hovězí demi glace připravit doma.

Postup

1
Hotovo

Připravte hovězí vývar

Sous vide hovězí vývar můžete připravit podle tohoto
receptu.

2
Hotovo
15 min

Zredukujte červené víno

Červené víno nalijte do středně velkého hrnce a redukujte, dokud nezískáte hustý sirup.

3
Hotovo

Přidejte zbytek ingrediencí

Do hrnce přidejte zbytek ingrediencí a pečlivě zamíchejte.

4
Hotovo
60 min

Zredukujte zbytek ingrediencí

Zbylou tekutinu zredukujte o 85%. Servírujte teplé.

blank
Sous vide švýcarský sýr
předchozí
Sous vide švýcarský sýr
Au Jus sous vide burger
další
Au Jus sous vide burger
Sous vide švýcarský sýr
předchozí
Sous vide švýcarský sýr
Au Jus sous vide burger
další
Au Jus sous vide burger

Přidejte svůj komentář