Au Jus sous vide burger

0 0
  • Sdílet
  • Like 1
  • cca 7 h (pokud vše budete připravovat od základů)
  • Porce 4
  • Střední
  • 56 °C
Au Jus sous vide burger

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 ks brioška na burger
hovězí demi glace
4 ks měkký sýrový plátek
karamelizovaná cibule
japonská majonéza
4 ks sous vide burger
podle potřeby olej

Ten nejlepší sous vide burger, který má původ v Evropě.

Ingredience

Recept

Sdílet

Příprava francouzského burgeru Au Jus je poměrně zdlouhavá. Nejde přitom o kompletaci burgeru, ta už jde tak nějak sama. Jedná se o přípravu všech jednotlivostí, z nichž se burger skládá. Doporučujeme, abyste si tu práci dali. Dokonalá chuť Au Jus burgeru budete milovat.

Postup

1
Hotovo

Připravíme hovězí demi glace

Recept na hovězí demi glace najdete zde.

2
Hotovo

Připravíme měkké sýrové plátky

Recept na sous vide měkké sýrové plátky najdete zde.

3
Hotovo

Připravíme karamelizovanou cibuli

Recept na karamelizovanou cibuli najdete
zde.

4
Hotovo

Připravíme japonskou majonézu

Recept na japonskou majonézu Kewpie najdete zde.

5
Hotovo

Připravíme sous vide burgery

Recept na sous vide burgery najdete zde.

6
Hotovo

Zkompletujeme burgery

Vezmeme housky a rozřízneme je na polovinu. Pánev zahřejeme na středním plamenu a nalijeme do ní trochu oleje. Vložíme do ní housky a pečeme do zlatohněda.

Nahřejeme si troubu na vysokou teplotu. Na jednu polovinu housky vložíme plátek sýra a vložíme do trouby, aby se plátek rozpustil. Na druhou stranu housky postupně klademe všechny ingredience – majonézu, karamelizovanou cibuli, hovězí demi glace a sous vide burger.

Přiklopíme druhou polovinou housky a okamžitě podáváme.

předchozí
Karamelizovaná cibule
sous vide snídaně
další
Sous vide vaječná snídaně, kterou si můžete vzít do práce
předchozí
Karamelizovaná cibule
sous vide snídaně
další
Sous vide vaječná snídaně, kterou si můžete vzít do práce

Přidejte svůj komentář