Au Jus sous vide burger

0 0
  • Sdílet
  • Like 2
  • cca 7 h (pokud vše budete připravovat od základů)
  • Porcí 4
  • Střední
  • 56 °C
Au Jus sous vide burger

Sdílejte recept na Vaší sociální síti:

Nebo kopírujte a sdílejte tuto adresu

Ten nejlepší sous vide burger, který má původ v Evropě.

Ingredience

Instrukce

Příprava francouzského burgeru Au Jus je poměrně zdlouhavá. Nejde přitom o kompletaci burgeru, ta už jde tak nějak sama. Jedná se o přípravu všech jednotlivostí, z nichž se burger skládá. Doporučujeme, abyste si tu práci dali. Dokonalá chuť Au Jus burgeru budete milovat.

Kroky

1
hotovo

Připravíme hovězí demi glace

Recept na hovězí demi glace najdete zde.

2
hotovo

Připravíme měkké sýrové plátky

Recept na sous vide měkké sýrové plátky najdete zde.

3
hotovo

Připravíme karamelizovanou cibuli

Recept na karamelizovanou cibuli najdete
zde.

4
hotovo

Připravíme japonskou majonézu

Recept na japonskou majonézu Kewpie najdete zde.

5
hotovo

Připravíme sous vide burgery

Recept na sous vide burgery najdete zde.

6
hotovo

Zkompletujeme burgery

Vezmeme housky a rozřízneme je na polovinu. Pánev zahřejeme na středním plamenu a nalijeme do ní trochu oleje. Vložíme do ní housky a pečeme do zlatohněda.

Nahřejeme si troubu na vysokou teplotu. Na jednu polovinu housky vložíme plátek sýra a vložíme do trouby, aby se plátek rozpustil. Na druhou stranu housky postupně klademe všechny ingredience – majonézu, karamelizovanou cibuli, hovězí demi glace a sous vide burger.

Přiklopíme druhou polovinou housky a okamžitě podáváme.

předchozí
Karamelizovaná cibule
sous vide snídaně
Další
Sous vide vaječná snídaně, kterou si můžete vzít do práce

Přidej svůj komentář