Ingredience
-  1.4 kg vepřová žebra
-  30 g sladká uzená paprika
-  150 g hnědý cukr
-  5 g černý pepř
-  40 g sůl
-  15 g chilli prášek
-  15 g cibulový prášek
-  15 g česnekový prášek
-  na potření med
-  na potření dijonská hořčicenebo olivový olej
Recept
Toto je perfektní recept na vepřová žebra. Je to dlouhý proces a trochu komplikovaný, ale věřte, stojí to za to.
Postup
| 1 Hotovo  5 minut | Smícháme koření a naneseme na maso | 
| 2 Hotovo  38 hodin | Vaříme | 
| 3 Hotovo  30 minut | Doděláme v trouběPředehřejte troubu na 125 stupňů C. Až budete připraveni dohotovit žebra, vyjměte žebra ze sáčku a veškerou tekutinu ze sáčku nalijte do hrnce. Tekutinu ze sáčků vařte, dokud se nezredukuje na hustou omáčku, kterou lze použít na potření masa. A to můžete udělat právě nyní. Po potření omáčkou z obou stran a všech okrajů vložíme na 30 minut do trouby vyhřáté na 125 °C. | 
| 4 Hotovo  35 minut | Servírujeme | 


 
                 
                


