Background Image

Krůtí stehýnko sous vide

0 0
Krůtí stehýnko sous vide

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
2 ks krůtí stehno
sůl
1 ks citrón
10 ks listy šalvěje

Máte radši stehýnko? Pak využijte sous-vide přípravy a udělejte si to nejdokonalejší.

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Pokud chcete připravit krůtí stehno, je lepší využít rozdílné teploty vaření sous-vide, než pro zbytek drůbeže. Pokud ve vakuu při vaření ponecháte i kost, dostanete trochu chuti navíc. Maso bude křehké a kůžička křupavá po finálním opečení na pánvi nebo v troubě.

Číst
Tipy pro lepší prezentaci sous vide pokrmů

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA

Rozehřejte si lázeň o teplotě 64.4°C.
Osolte krůtí stehna a vložte do sous-vide sáčku. Nastrouhejte trochu kůry z citrónu a posypte jí krůtí maso. Ještě přidejte listy šalvěje a poté sáček vakuujte.

2
Hotovo

VAŘENÍ

Vařte krůtu po dobu 6 až 12 hodin.

3
Hotovo

SERVÍROVÁNÍ

Po uvaření vyjměte ze sáčku a osušte papírovými utěrkami. Zlehka posolte a rychle opečte na pánvi do zlatova. Poté servírujte v celku nebo nakrájejte na plátky.

Zdroj: amazingfoodmadeeasy.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

bernaise omáčka sous vide
předchozí
Omáčka Béarnaise
hovězí stew sous vide
další
Hovězí „Stew“ sous vide
bernaise omáčka sous vide
předchozí
Omáčka Béarnaise
hovězí stew sous vide
další
Hovězí „Stew“ sous vide

Přidejte svůj komentář