blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: citrón

Ingredient: citrón

Sdílet

Kuře s citrusovou glazurou

Čas vaření: 2 hod
  • Drůbež
  • Americká Americká
Křehké a šťavnaté kuřecí s citrusovou glazurou je plné chuti ze sladké a přitom štiplavé omáčky z javorového sirupu, pomeranče, citronu a limetky. Stojí za to se o něj s...

Iva Dohnalová

15.11.2021
Like 1
Sdílet

Krůtí stehno bez kosti s citronem a rozmarýnem

Čas vaření: 24 hod 15 min
  • Drůbež
  • Francouzská Francouzská
Do tohoto receptu jsme použili krůtí stehno bez kosti a kůže. Po uvaření v horké lázni je maso nádherně křehké a šťavnaté a rozmarýn s citronem dají jídlu středomořský nádech.

Iva Dohnalová

27.5.2021
Like 1
Sdílet

Steak z mečouna

Čas vaření: 45 min
  • Ryby
  • Americká Americká
Filety z mečouna se v receptech nazývají steaky – a to proto, že jeho maso je výrazné, křehké a vydatné jako třeba filet mignon. Bohužel je dost jednoduché mečouna nedovařit....

Iva Dohnalová

18.5.2021
Like 2
Sdílet

Citronový likér Limoncello

Čas vaření: 2 hod 5 min
  • Nezařazené
  • Italská Italská
Známý italský likér z citronů si můžete koupit v obchodě, nebo si ho jednoduše vyrobit za zlomek ceny doma. Sous-vide verze zabere jen 2 hodiny místo běžných 6 až 8...

Iva Dohnalová

5.5.2021
Like 3
Sdílet

Pstruh sous-vide

Čas vaření: 1 hod 15 min
  • Ryby
  • Česká Česká
Pstruha uvařeného v horké lázni je nejlepší konzumovat hned po uvaření. Je vždy skvělý se zeleninou, ale tato varianta citrusového pstruha se perfektně hodí také ke křupavým bramborám, bramborové kaši...

Iva Dohnalová

21.2.2021
Like 6
Sdílet

Krůtí stehýnko sous vide

Čas vaření: 6 hod 20 min
  • Drůbež
  • Americká Americká
Pokud chcete připravit krůtí stehno, je lepší využít rozdílné teploty vaření sous-vide, než pro zbytek drůbeže. Pokud ve vakuu při vaření ponecháte i kost, dostanete trochu chuti navíc. Maso bude...

Iva Dohnalová

19.2.2021
Like 4
Sdílet

Grilované artyčoky

Čas vaření: 2 hod 30 min
  • Zelenina
  • Francouzská Francouzská
Pokud taky milujete artyčoky, pak máme skvělou zprávu – můžete si je snadno připravit sami v horké lázni! Po uvaření je stačí rychle opéct na grilu a je hotovo. Výsledek...

Iva Dohnalová

13.2.2021
Like 2
Sdílet

Treska s citronem a česnekem

Čas vaření: 42 min
  • Ryby
  • Anglická Anglická
Treska je výživná, plná bílkovin a vitamínů. Díky přesně teplotě vaření se nemusíte obávat převaření a následného vysušení. Je to jednoduchý a naprosto výborný recept.

Admin

31.12.2020
Like 4
Sdílet

Duhové karotky glazované v medu

Čas vaření: 70 min
  • Zelenina
  • Francouzská Francouzská
Tyto karotky jsou křehké a sladké, a to ani nezmiňuji, jak jednoduché je jejich vaření! Lze použít jakékoli barvy karotky, ale pokud smícháte různé barvy, vypadají na skvěle. Na talíři...

Iva Dohnalová

28.11.2020
Like 2
Sdílet

Perfektní losos metodou Sous vide

Čas vaření: 1 hodina 35 minut
  • Ryby
  • Italská Italská
Už delší dobu se snažíte připravit perfektního lososa a stále to není ono? Díky těmto základním pravidlům, trikům a metodě Sous vide si připravíte snadno a rychle šťavnatý kousek lososa...

Veronika Gajdošová

18.3.2020
Like 12
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Juraj: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
  • Admin: Sous vide steak
  • Stanislav: Sous vide steak
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....