Kuřecí prsa v Panko strouhance na houbách

0 0
Kuřecí prsa v Panko strouhance na houbách

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 ks kuřecí prsa
1 šálek panko strouhanka
453 g žampiony
svazek tymián čerstvý
2 ks vejce
sůl
pepř
na smažení rostlinný olej

Zdánlivě obyčejné jídlo, které chutná výjimečně

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Už žádné trápení se složitým smažením. S tímhle receptem vyšvihnete perfektní kuře v Panko strouhance propečené skrz naskrz k dokonalosti. Celé manévrování s pánvičkou Vám nezabere víc, než 5 minut, abyste udělali povrch kuřete zlatavý a křupavý.

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA KUŘECÍHO

Nastavte si sous-vide vařič na teplotu 65,6 °C.
Nasolte kuřecí prsa a na každý kousek dejte větvičku tymiánu.

2
Hotovo

KUŘE DO LÁZNĚ

Kuřecí prsa s tymiánem vložte do uzavíratelného zipového sáčku nebo vakuového sáčku (nebo více sáčků - vždy v jedné vrstvě). Vložte do lázně a vařte 1 hodinu.

3
Hotovo

HOUBOVÁ SMĚS

Rozpalte pánev na středním plameni, přidejte žampiony nakrájené na plátky. Opékejte do zlatova. Pak přidejte 3-4 snítky tymiánu a míchejte. Osolte a opepřete, udržujte teplé až do podávání.

4
Hotovo

KUŘE Z LÁZNĚ

Vytáhněte maso z lázně a opatrně osušte utěrkami. Rozpalte si pánev s olejem.

5
Hotovo

OBALENÍ MASA

Rozšlehejte vejce v mělké nádobě a obalte v nich kuřecí prsa. Poté je obalte v panko strouhance, do které jste přidali sůl a pepř.

6
Hotovo

SMAŽENÍ

Vložte maso na rozpálenou pánev a smažte do zlatova a křupava, cca 1-2 minuty z každé strany.

7
Hotovo

SERVÍROVÁNÍ

Nechte kuře okapat a osušit na papírových utěrkách, pak dejte na talíř společně s houbovou směsí. Můžete dozdobit tymiánem

Zdroj: recipes.anovaculinary.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

treska s omáčkou
předchozí
Filety z tresky s koprovo-vinnou omáčkou
banana bread
další
Banana bread
treska s omáčkou
předchozí
Filety z tresky s koprovo-vinnou omáčkou
banana bread
další
Banana bread

Přidejte svůj komentář