blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: pepř

Ingredient: pepř

Sdílet

Sous vide losos se špenátem a krémovou dijonskou omáčkou

Čas vaření: 50 min
  • Ryby
  • Francouzská Francouzská
Příprava chutného, šťavnatého lososa nikdy nebyla jednodušší. Losos po uvaření nepotřebuje žádnou úpravu. Vyjmete ho ze sáčku a můžete jíst. Stačí přidat trochu zeleniny a chutnou omáčku a máte večeři,...

ladyambientte

26.4.2022
Like 12
Sdílet

Treska v česnekovo-zázvorové nudlové polévce

Čas vaření: 50 min
  • Polévky
    Zdravá a delikátní polévka, která vyžene všechny nemoci z těla. Treska připravená sous-vide je křehká s neuvěřitelnou konzistencí masa. Pokud se chcete zahřát pořádnou polévkou v zimním čase, právě tuto...

    Iva Dohnalová

    4.12.2021
    Like 2
    Sdílet

    Vepřová kotleta se zeleninou z jednoho sáčku

    Čas vaření: 1 hod 15 min
    • Vepřové maso
    • Česká Česká
    Některá zelenina se uvaří k dokonalosti při stejné teplotě jako plátek vepřového a toho je možné využít a významně si ulehčit práci. Do jednoho sous-vide sáčku jsme tak dali vepřové...

    Iva Dohnalová

    29.11.2021
    Like 5
    Sdílet

    Kuře s citrusovou glazurou

    Čas vaření: 2 hod
    • Drůbež
    • Americká Americká
    Křehké a šťavnaté kuřecí s citrusovou glazurou je plné chuti ze sladké a přitom štiplavé omáčky z javorového sirupu, pomeranče, citronu a limetky. Stojí za to se o něj s...

    Iva Dohnalová

    15.11.2021
    Like 1
    Sdílet

    Rybí burgery s curry aioli

    Čas vaření: 1 hod 15 min
    • Ryby
    • Indická Indická
    Rozmazlete svoji rodinu nečekanou večeří – úžasně šťavnatými a měkkými rybími burgery! Česneková majonéza s curry zvýrazní celkovou chuť burgerů. Můžete si je také připravit do foroty a uchovávat v...

    Iva Dohnalová

    21.8.2021
    Like 2
    Sdílet

    Romanesco sous-vide

    Čas vaření: 40 min
    • Zelenina
    • Italská Italská
    Romanesco se chuťově podobá brokolici a vzhledově spíše květáku. Ozdobte si s ním salát a dodáte tělu spoustu vitamínů, navíc z horké lázně bude chutnat skvěle.

    Iva Dohnalová

    10.8.2021
    Like 2
    Sdílet

    Vepřová panenka s javorovo-hořčičnou omáčkou

    Čas vaření: 2 hod 25 min
    • Vepřové maso
    • Americká Americká
    Očekávejte šťavnaté a neodolatelné vepřové maso připravené bez stresu a k naprosté dokonalosti. Jednoduchá javorovo-hořčičná omáčka mu dodá skvělý sladko-štiplavý nádech. Už při pohledu na něj se vám budou sbíhat...

    Iva Dohnalová

    8.8.2021
    Like 6
    Sdílet

    Pálivá kuřecí prsa s quinoa salátem

    Čas vaření: 2 hod 30 min
    • Drůbež
    • Americká Americká
    Kajenské koření a kuře není úplně nová záležitost. Jak tuhle skvělou a léta prověřenou dvojici ještě vylepšit? Uvařit kuřecí prsa sous-vide, takže budou šťavnatá a křehká, ani stopa po tuhém...

    Iva Dohnalová

    29.7.2021
    Like 0
    Sdílet

    Kuřecí Parmigiana sous-vide

    Čas vaření: 3 hod
    • Drůbež
    • Italská Italská
    Kuřecí plátky obalené, osmažené a zapečené s parmazánem, k tomu jako příloha těstoviny s omáčkou. Ano, máte tu čest s jídlem italské kuchyně. Připravte si na něj maso sous-vide, ať...

    Iva Dohnalová

    23.7.2021
    Like 2
    Sdílet

    Losos s koriandrem, česnekem a limetkou

    Čas vaření: 1 hod 45 min
    • Ryby
    • Americká Americká
    Pokud hledáte vcelku zdravé a zároveň bezlepkové jídlo, tento recept rozhodně dobře poslouží. Sous-vide vařením bude ryba skvěle šťavnatá a bylinky v sáčku ji skvěle dochutí. Jakmile bude jídlo v...

    Iva Dohnalová

    16.7.2021
    Like 3
    Další

    Recepty

    Drůbež

    Drůbež

    Hovězí maso

    Hovězí maso

    Krůtí

    Krůtí

    Luštěniny

    Luštěniny

    Ryby

    Ryby

    Vejce

    Vejce

    Vepřové maso

    Vepřové maso

    Zelenina

    Zelenina

    Kuchyně

    Americká

    Americká

    Anglická

    Anglická

    Česká

    Česká

    Francouzská

    Francouzská

    Indická

    Indická

    Italská

    Italská

    Japonská

    Japonská

    Španělská

    Španělská

    Nejnovější komentáře

    • Juraj: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
    • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
    • Admin: Sous vide steak
    • Stanislav: Sous vide steak
    • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

    O sous vide

    • Co je sous vide?
    • 4 základní kroky sous vide vaření
    • Sous vide – otázky a odpovědi
    • Je sous vide vaření bezpečné?

    Pro začátek

    • Sous vide v hrnci na sporáku
    • Do čeho sous vide zabalit?
    • Sous vide – teploty a časy
    • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

    Recepty

    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské

    © 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

    Posting....