blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Domů
  • Ingredient: pepř

Ingredient: pepř

Sdílet

Teplý salát z červené řepy a quinoy

Čas vaření: 1h 40 min
  • Zelenina
  • Americká Americká
Snažíte se jíst zdravě a k tomu milujete červenou řepu? Pak musíte vyzkoušet tento recept! Červená řepa zůstane sous-vide vařením krásně šťavnatá a přidáním bylinek a pomerančové slupky velice svěží....

Iva Dohnalová

14.1.2021
Like 1
Sdílet

Omeleta s parmazánem a bylinkami

Čas vaření: 25 min
  • Vejce
  • Česká Česká
Jedním z oblíbených využití metody sous-vide je příprava vajíček. Vaření sice trvá déle, ale výsledek je nesrovnatelný. Navíc, pokud chcete hostit více lidí, nebudete se o moc víc namáhat, protože...

Iva Dohnalová

13.1.2021
Like 0
Sdílet

Sous vide holandská omáčka

Čas vaření: 1 hod 5 min
  • Dipy
  • Francouzská Francouzská
Když chcete holandskou omáčku připravit opravdu jednoduše a nemít šanci ji zkazit, sáhněte po sous-vide! Je to jedna z pěti základních omáček Francouzské kuchyně a odteď si můžete dovolit ji...

Iva Dohnalová

7.1.2021
Like 2
Sdílet

Jehněčí hřebínek s bazalkovou omáčkou Chimichurri

Čas vaření: 2 h 10 min
  • Zvěřina, skopové a jehněčí
    Chimchurri je nevařená argentinská omáčka, která skvěle zvýrazní aroma čerstvých bylinek. V našem případě je to bazalka, ta totiž skvěle ladí s jehněčím masem!

    Iva Dohnalová

    2.1.2021
    Like 2
    Sdílet

    Hřebenatky s citronovým máslem

    Čas vaření: 1 hod 4 min
    • Ryby
    • Italská Italská
    Hřebenatky nejprve vaříme ve vodní lázni a poté je rychle opečeme na pánvi. Je to nejjednodušší způsob, jak vařit čerstvé, ale i mražené mušle.

    Michaela Lukešová

    25.12.2020
    Like 3
    Sdílet

    Medová křupavá kachní prsa

    Čas vaření: 2 hod 17 min
    • Drůbež
    • Česká Česká
    Kachní prsa vařená metodou sous vide jsou naprostá bomba. Maso je šťavnaté a kůžička krásně křupavá, což je ideální kombinace. Jako přílohu můžete zvolit opečené brambory.

    Michaela Lukešová

    24.12.2020
    Like 3
    Sdílet

    Sous-vide sváteční krůta

    Čas vaření: 24 hod 15 min
    • Drůbež
    • Americká Americká
    Říkali, že tohle už nepůjde…ale my dokázali, že ano. Celá krůta perfektně uvařená ve vakuu se super křupavou kůžičkou. Uvařte si ji den před vaší velkou hostinou a pak ji...

    Iva Dohnalová

    23.12.2020
    Like 1
    Sdílet

    Opečené sous vide brambory s česnekem a bylinkami

    Čas vaření: 1 hod 18 min
    • Příloha
    • Americká Americká
    Brambory vařené metodou sous vide jsou plné chuti a hodí se jako příloha k mnoha jídlům. Společně s česnekem a dalším kořením dochází k chuťové explozi. Recept je rychlý a...

    Michaela Lukešová

    12.12.2020
    Like 3
    Sdílet

    Sous vide šťavnatý hamburger

    Čas vaření: 1 h 50 min
    • Hovězí
    • Americká Americká
    Burgery sklízí úspěch po celém světě a co teprve burger na způsob sou vide. Pokud máte tento pokrm v oblibě, zkuste určitě tento recept, a to teprve zjistíte, jak chutná opravdově...

    Michaela Lukešová

    25.11.2020
    Like 8
    Sdílet

    Sous-vide vaječné kousky s pečenou paprikou a jarní cibulkou

    Čas vaření: 70 min
    • Vejce
    • Anglická Anglická
    Jsou neuvěřitelně chutné, lehké a jak příjemně se rozpouštějí v ústech! Ta skvělá silná chuť papriky a jarní cibulky vás dostane. K zahuštění vajíček se v receptu nepřidává žádný rýžový škrob, takže...

    Iva Dohnalová

    25.11.2020
    Like 3
    Další

    Recepty

    Drůbež

    Drůbež

    Hovězí

    Hovězí

    Krůtí

    Krůtí

    Luštěniny

    Luštěniny

    Ryby

    Ryby

    Vejce

    Vejce

    Vepřové

    Vepřové

    Zelenina

    Zelenina

    Kuchyně

    Americká

    Americká

    Anglická

    Anglická

    Česká

    Česká

    Francouzská

    Francouzská

    Italská

    Italská

    Mexická

    Mexická

    Nejnovější komentáře

    • Cibuli na másle???: Sous vide hovězí guláš
    • Zapy: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
    • Janko: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
    • Křepelčí maso a vajíčka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
    • Admin: Nejlepší „mojo“ marináda na maso

    O sous vide

    • Co je sous vide?
    • 4 základní kroky sous vide vaření
    • Sous vide – otázky a odpovědi
    • Je sous vide vaření bezpečné?

    Pro začátek

    • Sous vide v hrnci na sporáku
    • Do čeho sous vide zabalit?
    • Sous vide – teploty a časy
    • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

    Recepty

    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské

    © 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats