Background Image

Nejlepší slanina na světě

0 0
Nejlepší slanina na světě

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

slanina

Nejlepší slanina na světě.

Vlastnosti:
  • Low Carb

Ingredience

Recept

Sdílet

Ještě než si poklepete na čelo a přejdete na další sous vide recept se slovy, že to se sous vide přeháníme, zadržte. V tomto receptu vám dáme tip na to, jak připravit slaninu, aby byla ještě lepší, než ji znáte. Samozřejmě, že trik spočívá v metodě vaření sous vide. A ono to opravdu funguje.

Číst
Pět způsobů, jak můžete dokončit svůj sous vide steak

Postup

1
Hotovo
5 min

Zabalíme

Plátky slaniny vakuově zabalíme do sous vide sáčku.

2
Hotovo
8 - 12 h

Vaříme

Sous vide lázeň zahřejeme na 64 °C. Přidáme sáček se slaninou a vaříme přes noc.

3
Hotovo
3 min

Opečeme

Sáček vyjmeme z lázně, otevřeme a vyndáme z něj slaninu.

Na sporáku nahřejeme pánev na velmi vysokou teplotu. Přidáme plátky slaniny a rychle je opečeme.

4
Hotovo
2 min

Servírujeme

Plátky slaniny vyjmeme z pánve a okamžitě servírujeme společně s vajíčky, tousty a dalšími klasickými snídaňovými dobrotami, nebo například v hamburgeru.

blank

ladyambientte

Jemná marinovaná vepřová plec na „mojo“ způsob
předchozí
Jemná marinovaná vepřová plec na „mojo“ způsob
Nejlepší smažená kuřecí křidélka
další
Nejlepší smažená kuřecí křidélka
Jemná marinovaná vepřová plec na „mojo“ způsob
předchozí
Jemná marinovaná vepřová plec na „mojo“ způsob
Nejlepší smažená kuřecí křidélka
další
Nejlepší smažená kuřecí křidélka

Přidejte svůj komentář