Ingredience
- 4 ks kukuřičný klas
- 1 lžička chilli prášek z Peblano papričky
- 2 ks limetka
- 1/3 šálku sýr feta
- 3 lžíce koriandr čerstvý
Recept
Ta sladkost kukuřice v kombinaci s nádechem pálivé Poblano papričky, slaností feta sýru a kyselostí limetkové kůry, vytváří úžasný snack. Celé jídlo závisí hlavně na kukuřici, takže čím sladší seženete, tím lépe. Kukuřice se hodně liší ve své měkkosti, takže je často nejlepší vyzkoušet jeden klas za syrova, než ho uvaříte. Ochutnání napoví, jak sladká a měkká kukuřice je, a lze tak lépe odhadnout čas vaření.
Postup
1 Hotovo |
LÁZEŇPředehřejeme si lázeň na 84 °C. |
2 Hotovo |
PŘÍPRAVA KUKUŘICE |
3 Hotovo |
KOŘENÍME A SERVÍRUJEME |