Opečené sous vide brambory s česnekem a bylinkami

1 0
Opečené sous vide brambory s česnekem a bylinkami

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
250 g brambory
2 lžíce česnekový prášek
2 lžíce sušené oregano
4 větvičky tymián čerstvý
olivový olej
dle libosti sůl
dle libosti pepř

Brambory vařené metodou sous vide jsou nadýchané a plné chuti.

Vlastnosti:
  • Vegan
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Brambory vařené metodou sous vide jsou plné chuti a hodí se jako příloha k mnoha jídlům. Společně s česnekem a dalším kořením dochází k chuťové explozi. Recept je rychlý a velmi jednoduchý.

Postup

1
Hotovo
5 min

UMYJEME A NAKRÁJÍME BRAMBORY

Brambory umyjeme a nakrájíme je na cca 3 cm tlusté kostky.

2
Hotovo
3 min

POTŘEME OLEJEM A OKOŘENÍME

Nakrájené brambory potřeme olivovým olejem a posypeme kořením a bylinkami.

3
Hotovo
2 min

VLOŽÍME BRAMBORY DO SÁČKU

Okořeněné brambory vložíme do sáčku a vakuově uzavřeme.

4
Hotovo
1 hod

BRAMBORY VAŘÍME VE VODNÍ LÁZNI

Připravíme si vodní lázeň o teplotě 88 °C a vložíme do ní brambory, které se budou vařit 1 hodinu.

5
Hotovo
4 min

OPEČEME BRAMBORY

Brambory vyndáme ze sáčku, dáme je na pánev a na vysokou teplotu je cca 4 minuty opékáme. Brambory pak budou pěkně křupavé.

6
Hotovo
2 min

SERVÍRUJEME

Brambory můžeme podávat.

Zdroj: izzycooking.com

blank

Michaela Lukešová

Gurmánka, která nikdy nepohrdne výborným jídlem. Její recepty roztancují vaše chuťové pohárky.

kukuřice street food
předchozí
Pikantní street food kukuřice
horký nápoj jablečný koláč
další
Horký nápoj s příchutí jablečného koláče
kukuřice street food
předchozí
Pikantní street food kukuřice
horký nápoj jablečný koláč
další
Horký nápoj s příchutí jablečného koláče

Přidejte svůj komentář