Background Image

Sous vide hovězí hrudí

0 0
Sous vide hovězí hrudí

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1,8 - 2,7 kg Hovězí hrudí Nebo hovězí bok
1/3 šálku černý pepř nahrubo namletý
1/4 šálku košer sůl
7 g růžová nakládací sůl volitelná

Kousek hovězího, který dokáže oslnit

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Brisket je část hovězího masa z hrudníku. Nejvhodnější je pro něj pomalá příprava a sous-vide z něj udělá to nejšťavnatější maso pod sluncem. To rozhodně musíte naservírovat své návštěvě při příštím setkání, pokud chcete udělat dojem.

Číst
4 základní kroky sous vide vaření

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA MASA

Nastavte si sous-vide vařič na 57.2°C.
Smíchejte sůl, pepř a růžovou sůl a pořádně promíchejte. Posypte a vetřete do masa ze všech stran.

2
Hotovo

VAŘENÍ

Vložte maso do sáčku, vakuujte a ponořte do lázně. Vařte 50 hodin.

3
Hotovo

OSUŠENÍ

Po uplynutí času vytáhněte maso ze sáčku a osušte poklepáním papírovými utěrkami. Pokud je třeba, vetřete opět trochu směsi ze solí a pepře.

4
Hotovo

OPEČENÍ

Rozpalte si troubu na 220°C, nebo udírnu na 107°C. Vložte hrudí do trouby/udírny a vyndejte hned, jak bude mít pěknou tmavou barvu.

5
Hotovo

PODÁVÁNÍ

Nakrájejte opečené maso na plátky a podávejte.

Zdroj: anovaculinary.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

máslový chřest s mátou
předchozí
Máslový chřest s čerstvou mátou
čokoládový pudink sous vide
další
Čokoládový pudink ve sklenici
máslový chřest s mátou
předchozí
Máslový chřest s čerstvou mátou
čokoládový pudink sous vide
další
Čokoládový pudink ve sklenici

3 Comments Skrýt komentáře

Přidejte svůj komentář

blank
10% SLEVA
Exkluzivní sleva na celý sortiment značky Lauben
SOUSVIDERECEPTY
10% SLEVA
Exkluzivní sleva na celý sortiment značky Lauben
SOUSVIDERECEPTY
blank