Ingredience
- 1,8 - 2,7 kg Hovězí hrudíNebo hovězí bok
- 1/3 šálku černý pepřnahrubo namletý
- 1/4 šálku košer sůl
- 7 g růžová nakládací sůlvolitelná
Recept
Brisket je část hovězího masa z hrudníku. Nejvhodnější je pro něj pomalá příprava a sous-vide z něj udělá to nejšťavnatější maso pod sluncem. To rozhodně musíte naservírovat své návštěvě při příštím setkání, pokud chcete udělat dojem.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA MASA |
2 Hotovo |
VAŘENÍ |
3 Hotovo |
OSUŠENÍ |
4 Hotovo |
OPEČENÍ |
5 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |
4 Comments Skrýt komentáře
Dobrý den, bude to stejné i u telecího brisketu?Děkuji
Dobrý den, čas je opravdu 50hodin?
Ano, čas je ok
Dobrý den, do trouby dám brisket v alobalu ? Nebo mohu dát na rošt a pod něj plech s prohlubní kam bude odkapávat šťáva. Dělám brisket poprvé, vím že je asi zapotřebí, aby šťáva zůstala uvnitř, tudíž pravděpodobně bude správně ten alobal . Pro jistotu se ale zeptám ^^