Sous vide brisket

0 0
Sous vide brisket

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1,8 - 2,7 kg brisket
1/3 šálku černý pepř nahrubo namletý
1/4 šálku košer sůl
7 g růžová nakládací sůl volitelná

Kousek hovězího, který dokáže oslnit

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Brisket je část hovězího masa z hrudníku. Nejvhodnější je pro něj pomalá příprava a sous-vide z něj udělá to nejšťavnatější maso pod sluncem. To rozhodně musíte naservírovat své návštěvě při příštím setkání, pokud chcete udělat dojem.

Číst
Jak zbavíte sáček vzduchu? Jednoduchá metoda, jak ho vyženete ven i bez vakuovačky!

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA MASA

Nastavte si sous-vide vařič na 57.2°C.
Smíchejte sůl, pepř a růžovou sůl a pořádně promíchejte. Posypte a vetřete do masa ze všech stran.

2
Hotovo

VAŘENÍ

Vložte maso do sáčku, vakuujte a ponořte do lázně. Vařte 50 hodin.

3
Hotovo

OSUŠENÍ

Po uplynutí času vytáhněte maso ze sáčku a osušte poklepáním papírovými utěrkami. Pokud je třeba, vetřete opět trochu směsi ze solí a pepře.

4
Hotovo

OPEČENÍ

Rozpalte si troubu na 220°C, nebo udírnu na 107°C. Vložte brisket do trouby/udírny a vyndejte hned, jak bude mít pěknou tmavou barvu.

5
Hotovo

PODÁVÁNÍ

Nakrájejte opečené maso na plátky a podávejte.

Zdroj: anovaculinary.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

máslový chřest s mátou
předchozí
Máslový chřest s čerstvou mátou
čokoládový pudink sous vide
další
Čokoládový pudink ve sklenici
máslový chřest s mátou
předchozí
Máslový chřest s čerstvou mátou
čokoládový pudink sous vide
další
Čokoládový pudink ve sklenici

One Comment Skrýt komentáře

Přidejte svůj komentář

blank
10% SLEVA
Exkluzivní sleva na celý sortiment značky Lauben
SOUSVIDERECEPTY
10% SLEVA
Exkluzivní sleva na celý sortiment značky Lauben
SOUSVIDERECEPTY
blank