Ingredience
- 2 ks žloutek
- 35 g kukuřičný škrob
- 86 g cukr
- 32 g kakao
- 480 g plnotučné mléko
- 185 g smetana 30%
- 5,75 g košer sůlvolitelné
Recept
Asi neexistuje větší sázka na jistotu, co se dezertu týče. Ať už vaříte pro děti a nebo pro hrstku sofistikovaných gurmánů, všichni jej milují. Pudink má všechno – tu krémovou a přesto lehkou konzistenci a k tomu ten požitek, po kterém toužíme. Když ho připravíte sous-vide, bude hustý a krémový jednoduše pokaždé.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA PUDINKURozehřejte si lázeň o teplotě 80 °C a oddělte si dva žloutky. |
2 Hotovo |
DOKONČENÍ |
3 Hotovo |
PUDINK DO SKLENIC |
4 Hotovo |
VAŘENÍ |
5 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |