Sous vide kapusta

0 0
Sous vide kapusta

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

podle potřeby kapusta
podle potřeby olivový olej
podle potřeby balsamico
podle potřeby sůl

Vařená kapusta s výbornou chutí, vůní i barvou.

Vlastnosti:
  • Vegan

Ingredience

Recept

Sdílet

Kapusta je v současné době v módě a to ze správného důvodu. Díky vydatné textuře, štiplavé chuti a tmavě zelené barvě se jedná o skvělý doplněk k obilovinám, polévkám i masovým pokrmům.

Budete-li kapustu vařit sous vide, znamená to, že ji nikdy nerozvaříte. Po 7 minutách mírného vaření se vždycky dočkáte zeleniny s výbornou chutí a barvou.

Postup

1
Hotovo
1

Vodní lázeň předehřejeme na 90 °C

2
Hotovo
2

Z kapusty odstraníme nejtvrdší část stonku

3
Hotovo
2

Lehce promícháme s olivovým olejem

4
Hotovo
7

Zabalíme a vaříme po dobu 7 minut

5
Hotovo
3

Nakrájíme a podáváme

Kapustu podle potřeby nakrájíme, přidáme sůl a ocet a podáváme.
Tip: Chcete-li kapustu uchovat na později, sáček s kapustou zchlaďte v ledové vodě a vložte do ledničky.

Šťouchané brambory se smetanou a máslem
předchozí
Sous vide steak s omáčkou z červeného vína se šťouchanými bramborami
Jednoduchá sous vide zelenina
další
Jednoduchá sous vide zelenina
Šťouchané brambory se smetanou a máslem
předchozí
Sous vide steak s omáčkou z červeného vína se šťouchanými bramborami
Jednoduchá sous vide zelenina
další
Jednoduchá sous vide zelenina

Přidejte svůj komentář