Background Image
  • Domů
  • Hovězí maso
  • Sous vide steak s omáčkou z červeného vína se šťouchanými bramborami

Sous vide steak s omáčkou z červeného vína se šťouchanými bramborami

0 0
Sous vide steak s omáčkou z červeného vína se šťouchanými bramborami

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
2 ks steak nízký roštěnec asi 5 cm široký
40 g olivový olej
250 g máslo
20 g sůl + na dochucení
5 g česnek
1 g tymián
250 g červené víno
podle potřeby černý pepř
400 g brambory
1 kg voda
100 g smetana
50 g pažitka

Výborný steak s honosnou přílohou, kterým popletete hlavu každému strávníkovi.

Ingredience

Recept

Sdílet

Steak s bramborami. Kdyby tato kulinářská klasika šla ještě vylepšit, už by to někdo učinil. Ať už jsou steakové hranolky v blízkosti malého plátku masa nebo nějakého obřího kusu hovězího dvakrát opečeného v nóbl kuchyni, signalizují pohodlí, extravaganci a čistou radost.

V tomto receptu vezmeme jemně opečený sous vide steak, který polijeme hustou omáčkou z červeného vína, a oženíme ho s neskutečně lahodnými šťouchanými smetanovo-máslovými bramborami z našeho předchozího receptu.

Číst
Sous vide steak vs. grilovaný steak (podobné a rozdílné prvky)

Postup

1
Hotovo
60 min

Připravíme sous vide steak s červenou omáčkou

Recept na sous vide steak s červenou omáčkou.
Poznámka: Jakmile je steak v sous vide lázni, můžete přejít ke kroku číslo 2 a připravit si brambory, což vám zabere asi 30 minut. Jakmile brambory doděláte, přikryjte je pokličkou, aby zůstaly teplé dokud nedoděláte steak.

2
Hotovo
20 min

Připravíme šťouchané brambory

Recept na šťouchané brambory se smetanou a máslem.
Poznámka: Jakmile je steak v sous vide lázni, můžete přejít ke kroku číslo 2 a připravit si brambory, což vám zabere asi 30 minut. Jakmile brambory doděláte, přikryjte je pokličkou, aby zůstaly teplé dokud nedoděláte steak.

3
Hotovo
10 min

Naaranžujeme a podáváme

Servírovací talíře zahřejeme v troubě.
Jakmile talíře budou teplé, na každý přidejte porci šťouchaných brambor. Přidejte kus steaku a přelijte asi lžící omáčky z červeného vína.
Okamžitě podáváme.

blank
Šťouchané brambory se smetanou a máslem
předchozí
Šťouchané brambory se smetanou a máslem
Sous vide kapusta
další
Sous vide kapusta
Šťouchané brambory se smetanou a máslem
předchozí
Šťouchané brambory se smetanou a máslem
Sous vide kapusta
další
Sous vide kapusta

Přidejte svůj komentář

blank
10% SLEVA
Exkluzivní sleva na celý sortiment značky Lauben
SOUSVIDERECEPTY
10% SLEVA
Exkluzivní sleva na celý sortiment značky Lauben
SOUSVIDERECEPTY
blank