Ingredience
- 1 kilogram vepřová žebra
- 2-3 polévkové lžíce garam masala
- dle chuti sůl
Recept
Masala dodá žebírkům neskutečný šmrnc. Žebra jsou šťavnatá, jemná, dokonale masitá. A ta textura. Potěšené je u tohoto pokrmu oko i chuť.
Postup
1 Hotovo 10 minut |
Příprava masa |
2 Hotovo 10 minut |
KořeníGaram Masala a sůl udělají svoje. Nicméně nic nebrání zkoušení něčeho jiného. Třeba tradičního BBQ - 8 dílů cukru, 1 díl soli, 1 díl koření, 1 díl chilli. A můžete přidat jakékoli koření: česnekový prášek, paprika, skořice, mletý hřebíček, zázvorový prášek, nové koření. . . . pouze ponechte celkový ekvivalent 1 dílu. |
3 Hotovo 12 hodin |
Marinujeme |
4 Hotovo 12 hodin |
Vaření |
5 Hotovo 1-2 minuty |
Na gril |
6 Hotovo 1 hodina |
Příloha (nemusí být)V tomto případě jde o šafránovou rýži a opečenou cibuli a rajčata. |