Background Image

Sous Vide Panko kuře s žampiony

0 0
Sous Vide Panko kuře s žampiony

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 bez kůže vykoštěná kuřecí prsa
1 šálek panko strouhanka
450 gramů nakrájené na plátky houby
malý svazek tymián
2 vejce
dle chuti sůl
dle chuti černý pepř
na smažení řepkový nebo rostlinný olej

Absolutně nejlepší kuře!

Vlastnosti:
  • Gril
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Žádné další strasti se smažením. S tímto super jednoduchým receptem na panko kuře budou výsledky vždy nejlepší. Spolehněte se, že takto připravené kuře bude dokonale propečené skrz naskrz. Smažení bude rychlé –  1 až 2 minuty. Pak bude zvenku zlaté, křupavé..zkrátka lahodné!

Postup

1
Hotovo
1 hodina

Začneme vařit

Začneme tím, že si začneme nahřívat vařič. Ten je třeba nastavit na 65.6°C. Než se nahřeje na vhodnou teplotu, osolíme kuře a na každé prso položíme jednu snítku tymiánu. Vložte kuře a tymián do uzavíratelného sáčku na zip nebo vakuového sáčku. Vložte do vodní lázně a vařte 1 hodinu.

2
Hotovo
5 minut

Jdeme na houby..

Zahřejte pánev na střední teplotu. Přidejte houby a vařte, dokud se voda neodpaří a houby nezhnědnou. K houbám přidejte 3-4 snítky tymiánu a promíchejte, aby se chutě dobře spojily. Dochuťte solí a pepřem. Udržujte na mírném ohni, dokud není čas podávat.

3
Hotovo
5 minut

Je čas na maso

Vyjměte kuře ze sáčků, osušte. Zahřejte pánev na střední teplotu, přidejte ¼ palce řepkového nebo rostlinného oleje. Rozklepněte vejce a promíchejte do mělké nádoby. Namáčejte kuře ve vaječné omáčce, dokud se nepokryje.

4
Hotovo
5 minut

Obalujeme

Nasypte panko strouhanku do velké mělké nádoby a dochuťte solí a pepřem. Přidejte kuře do strouhanky a obalte, dokud nebude celé zakryté. Když je olej rozpálený, mělce opečte kuře dozlatova a křupava, 1-2 minuty z každé strany. Podávejte kuře s houbami a užívejte si tu skvělou chuť!

blank

Monika Braunová

Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.

polírované hrušky sous vide
předchozí
Pošírované hrušky Sous Vide
losos se špenátem
další
Sous Vide Losos se špenátem a dijonskou smetanovou omáčkou
polírované hrušky sous vide
předchozí
Pošírované hrušky Sous Vide
losos se špenátem
další
Sous Vide Losos se špenátem a dijonskou smetanovou omáčkou

Přidejte svůj komentář